Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Masca de pinza SeaNtree, Snail Mask Sheet, Masca de pinza

Indisponibil

SeaNtree, Snail Mask Sheet, Masca de pinza, conferă o senzație de hidratare și efectul de strălucire, face pielea obosită - sănătoasă, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
25 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Componenta principală a acestei măști este extractul de mucină de melc. Acesta conferă o senzație de hidratare și efectul de strălucire, face pielea obosită - sănătoasă. Mucina melcului este o componentă puternică cu proprietăți de regenerare, hidratare și vindecare a rănilor. Satură pielea cu nutrienți, ameliorează inflamațiile și ridurile, făcând pielea suplă, catifelată și netedă. Încetinește procesul de îmbătrânire, menține și restituie tonul uniform a pielei.
Contribuie la regenerarea pielii: elimină cicatricile, urme de post-acnee, luminează petele pigmentare.  

Mod de utilizare:  Aplicați masca pe pielea curată și uscată și lăsați-o pe 15-20 de minute. După îndepărtarea măștii, distribuiți, uniform, cu mișcări moi de masaj, rămășițele esenței nutritive pe suprafața pielii până la absorbția completă.    

Ingrediente: Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, ethanol, PEG-75, xanthan gum, disodium edta, PEG-60 dehydrated castor oil, Snail mucus filtrate (100mg), methyl paraben, phenoxyethanol, Spices.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi