Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Toner cu extract de trandafir Secret Key, Rose Floral Softening Toner, 248 ml

Secret Key
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Este un produs excelent pentru tonifierea pielii obosite si îmbătrânite, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

148 MDL 185 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Este un toner ușor parfumat ce conține extract de trandafir de damasc și este un produs excelent pentru tonifierea pielii obosite si îmbătrânite. Apa de trandafir are un efect de întinerire, regenerant, crește elasticitatea pielii, fermitatea, elimină rozaceea, reglează glandele sebacee.

Pe lângă extractul de trandafir in compoziția tonerului intra extractul de papaya - exfoliază celulele moarte ale pielii; extracte de lămâie și crin alb - curăța și albește pielea; extract de castraveți și alge - hidratează și hrănește pielea; extract de alun de vrăjitoare - ameliorează iritatiile. Utilizarea regulată a tonerului cu apă de trandafir va readuce pielii puterea și energia pierdută, va conferi feței prospețime, un ton uniform și o aromă delicată.  

Mod de utilizare: Ștergeți fața cu un disc de bumbac inmuiat in toner. Sau puteți aplica tonerul cu mâinile dvs. cu mișcări ușoare cerculare.

Ingrediente: Rosa Damascena Flower Water 96%, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Punica Granatum  Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon)  Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Acacia Concinna Frut Extract, Morus Alba Bark Extract, Physalis Alkekengi Fruit Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Algae Extract, Sidium Hyalutonate, Disodium EDTA, Fragrance.

Termen de valabilitate: 12.2024


 

Recenzii
21.12.2023
Personal, mie îmi place și sunt mulțumit de produs. Are un miros plăcut, cu note de trandafir, și persistă mult timp. Am folosit acest produs de câțiva ani. Cu toate acestea, am și multe alte produse de îngrijire a pielii coreene, așa că le folosesc împreună cu întregul complex.
Produse noi