Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Toner pentru fata Secret Key, Aloe Soothing Moist Toner, 248 ml

Secret Key
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Tonerul cu aloe vera calmează eficient pielea care a fost expusă unor factori externi, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

148 MDL 185 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Secret Key, Aloe Soothing Moist Toner hidratează și calmează pielea. Conținutul ridicat de suc de aloe vera ajută să pătrundă mai rapid și mai profund în piele decât apa și multe alte produse cosmetice. Aloe vera, datorită proprietăților sale regeneratoare, accelerează reînnoirea celulelor, întărește capilarele, îngustează porii, hidratează profund și intens pielea. Tonerul cu aloe vera calmează eficient pielea care a fost expusă unor factori externi (arsuri solare, abraziuni, alergii, mușcături de insecte, etc.). Extractele de alun de vrăjitoare și mușețel ameliorează roșeața, calmează pielea, au un efect antiseptic.

Beta-glucanul asigură protecție pielii împotriva infecțiilor, toxinelor și expunerii la lumina soarelui, hidratează pielea, deținând o cantitate mare de apă. Tonerul aplicat pe piele îi conferă o senzație plăcută de răcire și prospețime. Absorbit momentan, tonerul umple pielea cu umiditate chiar și în cele mai adânci straturi, elimină senzația de uscaciune și exfoliere. Potrivit pentru orice tip de piele.

Tonerul NU conține parabeni, uleiuri minerale, benzofenonă, produse animale.

Mod de folosire: Ștergeți fața cu un disc de bumbac inmuiat in toner, sau puteți aplica tonerul cu mâinile dvs., cu mișcări ușoare cerculare. De asemenea, tonerul cu aloe vera poate fi folosit ca mască expres dacă înmuiați tampoane de bumbac și aplicați pe zonele cu probleme ale pielii timp de câteva minute.  

Ingrediente: Aloe Barbadensis Leaf Water 96%, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Aloe Oleracea Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Allantoin, Zanthoxylum Pipermintum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 80, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Disodium EDTA, Fragrance.  

Termen de valabilitate:
12.2024

Recenzii
02.04.2022
Toner excelen, hidratează și calmează bine pielea, miroase placut, se absoarbe rapid și nu creează disconfort pe piele. Când am început să-l folosesc, am observat îmbunătățiri semnificative a tenului, un mare plus la rutina mea zilnică de îngrijire a pielii. Sunt mulțumit, RECOMAND! ❤️
Produse noi