Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Crema pentru ochi Secret Key, Snail Repairing Eye Cream - Cremă pentru ochi cu extract de melc

Secret Key
Indisponibil

Crema pentru ochi cu extract de melc care este capabilă să ofere un ajutor rapid pielii în jurul ochilor, se gaseste in magazinele Herb.md , cu livrare in toata tara.

Volum
30 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Secret Key
180 MDL 200 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Crema pentru ochi cu extract de melc care este capabilă să ofere un ajutor rapid pielii în jurul ochilor. Acest lucru se datorează faptului că mucusul conține vitamine și aminoacizi, colagen și elastină, alantoină, și acid glicolic. Aceste componente sunt surprinzător de similare în structură cu componentele pielii umane, de aceea mucusul melcului a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, întrucât restabilește pielea într-un timp destul de scurt, în timp ce îl îngrijește natural, are un efect puternic de reînnoire, vindecare și întinerire la nivel celular.

Mucina de melc contribuie la sinteza de noi țesuturi conjunctive, hidratează intens, protejează împotriva îmbătrânirii premature. Extractul de melc netezește ridurile existente și previne apariția celor noi, luminează pigmentarea, elimină urmele de post-acnee și întărește porii. Pielea lentă, apăsătoare, fără viață este plină de luminozitate, sănătoasă și arată mai bine îngrijită. Prin urmare, este destul de natural ca mucina de melc să fie utilizată într-o varietate de produse cosmetice pentru îngrijirea oricărui tip de piele. De asemenea, în compoziția cremei de melc pentru pielea din jurul ochilor intră: EGF – factorul de creștere epidermică, alantoină, ulei de jajoba, ulei din seminte de macadamia, beta-glucan.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate adecvată de cremă pe pielea curata și uscată din jurul ochilor de 1-2 ori pe zi.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi