Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Burete pentru aplicarea fondului de ten ,Real Techniques by Samantha Chapman, Miracle Complexion Sponge + Travel Sponge Case, 2 Piece Set

Indisponibil

Real Techniques by Samantha Chapman, Miracle Complexion Sponge + Travel Sponge Case, 2 Piece Set, este un burete care se foloseste la aplicarea fonului de ten sau a BB cremului, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

250 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Noul burete de la celebrul vizajist Samantha Chapman! Forma unică a buretelui vă permite să il utilizați la discreție:

  • Marginea teșită este destinată aplicării produselor tonale pe zona ochilor și a nasului;
  • Partea scuțita este excelenta pentru a lucra pe o zonă mică a pielii: si anume mascarea imperfecțiunilor locale mici.
  • Marginile rotunjite sunt potrivite pentru aplicarea produselor cum ar fi BB cream sau fond de ten, precum și pentru eliminarea luciului gras de pe piele. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplicați pudra pe piele și apăsați ușor pe frunte, nas, bărbie sau alte zone care stralucesc. Pentru o aplicare ușoară a fardului se foloseste partea rotungita a buretelui, aplicați de-a lungul pomeților.
  • Se recomandă curățarea buretelui la fiecare 1-3 utilizări. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplicați o cantitate mică de produs de curățare pe burete și clătiți cu apă curată. Lăsați buretele să se usuce la temperatura camerei.

Set din un sponje și un travel case.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi