Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.9%
NEW

Cremă facială cu centella , Purito, Centella Green Level Recovery Cream, 50 ml

Purito
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Purito, Centella Green Level Recovery Cream, 50 ml, , cu efecte de calmare si restaurare a pielii, înlătură eficient iritațiile, roșeața și senzația de uscăciune, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
50 ml
Brand
Purito
428 MDL 475 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Purito, Centella Green Level Recovery Cream este o crema cu Centella, cu efecte de calmare si restaurare a pielii, înlătură eficient iritațiile, roșeața și senzația de uscăciune. Întărește bariera lipidică a epidermei și protejează pielea de efectele negative ale mediului. Crema hidratează intens, normalizează echilibrul acido-bazic și îmbunătățește stearea tenului. Formează o barieră de protecție specială pe suprafața epidermei, prevenind pierderea umidității și deshidratarea pielii.

Încetinește procesul de îmbătrânire și activează sinteza fibrelor de colagen și elastină din piele, crește elasticitatea țesutului și îl întărește. Eficientă pentru proprietarii de piele cu rozacee - crema strânge pereții vaselor sangvine și reduce permeabilitatea capilarelor, face venele de păianjen mai puțin pronunțate și ameliorează roșeața. Compoziția hipoalergenică sigură a cremei, care a fost supusă unei examinări deosebit de amănunțite, permite utilizarea produsului chiar și pe cea mai sensibilă și uscată piele.  

Caracteristici ale cremei calmante PURITO:

  • Baza produsului lasă 50% din extractul Centella asiatica;
  • Conține asiaticozid, acid asiatic și acid madecasic;
  • Toate componentele compoziției au un indicator de 1 și 2 niveluri de EWG, ceea ce confirmă siguranța și ecologia produsului;
  • Este creată folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate care au trecut un test deosebit de riguros.

  Principalele componente active:  

  • Extractul de Centella asiatic - are efecte anti-inflamatorii și de vindecare a rănilor, ajută la refacerea proprietăților barierei pielii și la păstrarea umidității, reduce sensibilitatea pielii, reduce inflamatiile și are efect vasoconstrictiv.
  • Extract de alune  - luptă împotriva porilor măriți, are activitate antiinflamatoare, vindecă, normalizează echilibrul hidrolipidic, are efect de întinerire, calmează pielea.
  • Extract de semințe de Macadamia - conține acizi grași esențiali pentru pielea deshidratată. Crește fermitatea și oferă pielii o strălucire sănătoasă.
  • Ulei de argan - 80% din acizii grași nesaturați ajută la reînnoirea și întinerirea pielii, făcând-o suplă și moale. Conține o cantitate mare de vitamina E, datorită căreia protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi.
  • Ceramide - promovează reînnoirea pielii, îmbunătățesc funcțiile de protecție și barieră, normalizează echilibrul hidrolipidic, protejează împotriva deshidratării și are potențial anti-îmbătrânire.
  • Întreaga compoziție a produsului are un nivel de siguranță de 1 și 2 niveluri de EWG (Environmental Working Group).

  Potrivit pentru pielea uscată și sensibilă.  

Modalități de utilizare: Se aplica la ultima etapa finală de îngrijire, distribuiti  uniform crema pe suprafața pielii ci miscari circulare. În timpul îngrijirii de seară, se recomandă aplicarea unui strat suplimentar de cremă local, pe zonele necesare.  

Ingrediente: Centella Asiatica Extract, Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii (Shea Butte) Extract, 1,2-Hexanediol, Tribehenin, Stearic Acid, Behenic Acid, Argania Spinosa Kernal Oil, Tromethamine, Spent Grain Wax, Carbomer, Caprylyl Glycol, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Sodium Hyaluronate, Perilla Ocymoides Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Betaine, Beta-Glucan, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Xanthan Gum, Sodium Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Cholestrol, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavendar) Oil, Asiaticoside, Asiatic Acid, Phytosphingosine, Ceramide NP, Madecassic Acid, Tocopherol.

 

Recenzii
12.01.2023
Mega multumita de acest produs. O crema lejera usoara ..pt vara f ok anume pt ten mixt! Se absoarbe usor.
26.01.2022
O crema perfect adaptata pentru tenul sensibil, cu tendinte cuperozice. Are o textura placuta cu efect racoritor, hidrateaza si calmeaza tenul, penetraza pielea destul de repede.
Produse noi