Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Ulei facial , Palmers, Skin Therapy Oil, Face Rosehip Fragrance, 30 ml

Palmer’s
Disponibil

Din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit uleiuri cosmetice pentru a-și păstra frumusețea și tinerețea. Palmer’s, Skin Therapy Oil, Face este un tratament eficient cu unt de cacao pentru refacerea pielii feței în timp ce dormi, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
30 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Palmer’s
293 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit uleiuri cosmetice pentru a-și păstra frumusețea și tinerețea. Palmer’s, Skin Therapy Oil, Face este un tratament eficient cu unt de cacao pentru refacerea pielii feței în timp ce dormi. Brandul american Palmer’s , cu o experiență de 160 de ani în crearea produselor cosmetice pe bază de ingrediente naturale, a concentrat cu succes puterea magică a boabelor de cacao pentru o strălucire sănătoasă a pielii.

Conține 10 uleiuri naturale, vitamina C, retinol și complexul unic Cetesomate-E.

Uleiurile pure oferă hrană intensă și înmuiere și riduri vizibile netede și fine.

Untul de cacao, datorită acidului palmitic, sporește efectul elementelor benefice și accelerează procesele de regenerare.

Combinația de vitamina C și retinol reîmprospătează și îmbunătățește tenul, uniformizează relieful pielii și combate primele semne ale îmbătrânirii.

La rândul său, complexul Cetesomate-E ajută mineralele să pătrundă în straturile mai adânci ale epidermei și să aducă substanțe valoroase în celule.

Textura ușoară este absorbită instantaneu, fără a înfunda porii si senzatii de disconfort. Produsul este testat dermatologic și este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Mod de aplicare:

Răspândiți o cantitate mică de ulei într-un strat subțire pe pielea uscată curată a feței și masați intens până la absorbția completă.

Ingrediente:

Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, vitis vinifera (grape) seed oil, isopropyl myristate, cetearyl ethylhexanoate, camelina sativa seed oil, macadamia ternifolia seed oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, PEG 40 sorbitan peroleate, cocos nucifera (coconut) oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, caprylyl methicone, theobroma cacao (cocoa) seed butter, tocopheryl acetate, retinol, ascorbyl palmitate, centella asiatica extract, rosa canina fruit oil, argania spinose kernel oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, dimethicone, methyl dihydroabietate, fragrance (parfum), caprylic/capric triglycerides, BHT, benzyl benzoate, citronellol, alpha-isomethyl ionone, geraniol, hydroxyisoghexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, eugenol.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi