Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Perie pentru aplicarea fondului de ten ,Real Techniques, Mini Expert Face, For Foundation

Real Techniques
Indisponibil

Real Techniques, Mini Expert Face, For Foundation, este o perie multifunctionala, rezistenta, densă, si in acelasi timp ultra moale, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

189 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

The Real Techniques, Mini Expert Face, For Foundation este o perie multifunctionala, rezistenta, densă, si in acelasi timp ultra moale. Periile Real Techniques sunt realizate de artiștii de machiaj profesioniști și surori-celebrități a canalului de YouTube, Sam & Nic Chapman. Indiferent dacă trebuie să amestecați o cremă sau un fond de ten lichid sau doriți să amestecați o cremă sau un contur pulbere, această perie universala va fi de ajutor in orice situatie.

The Real Techniques, Mini Expert Face, For Foundation realizata din peri sintetici ultra-moi  -este o perie multifunctionala pentru aplicarea și amestecarea fondului de ten sau a corectoarelor. Potrivit pentru aplicarea bazelor de machiaj, fondurilor de ten, blush, bronzere și iluminatoare, precum și toate produsele de tip pulbere.

Peria este realizată din Taklon, o fibră sintetică de înaltă calitate, care este cât se poate de aproape în proprietățile sale naturale. Are o formă semicirculară incat vă permite să o utilizati in diferite operatiuni. Peria este foarte ușoară si este confortabila la utilizare, în timp ce perisorii delicat de moi de Taklon alunecă ușor pe piele, oferindu-i acoperirea perfectă de care ai nevoie. Machiajul arată uimitor de natural - peria îmbină perfect orice textură, fără a lăsa dungi sau margini.

Peria este hipoalergenică, nu irită, nu zgârie și nu înțeapă pielea. Este ușor și bine de spălat, absolut nu isi pierde din volumul fibrelor și nu își schimbă forma timp indelungat.  

Proprietăți si compozitie:

  • Peria funcționează excelent cu baza de machiaj, fondul de ten, bronzerul și iluminatorul, precum și cu orice tip de pulbere uscată.
  • Repartizeaza ușor și discret produsele pe piele, nu zgârie pielea, are perisori ultra-moi.
  • Universala.
  • Peria este moale și plăcută la atingere, nu-si pierde din volum nici după spălare.
  • Mini-versiune, se potrivește cu ușurință in poseta cosmetică, confortabil în utilizare si in calatorii.
  • Este realizata din peri sintetici ultra-moi si nu este testată pe animale.  

Ideale atât pentru profesioniști, cât și pentru începători, seria de baza Real Techniques sunt realizate cu dragoste pentru a oferi rezultate impecabile și vor deveni un accesoriu must-have în geanta dvs. cosmetică!

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi