Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

21st Century, Calcium Magneziu Zinc+D-3, 90 comprimate

21st Century
Indisponibil

21st Century, Calcium Magneziu Zinc+D3 este un adaus alimentar cu minerale + Vitamina D3 recomandată pentru sănătatea oaselor, mușchilor și sistemului imunitar. Nutriție utilă în osteoporoza, cârcei, fracturi, imunitate scăzută. Nu contine gluten. Calciul previne bolile cardiovasculare, scade absorbția colesterolului și nivelul acestuia în sânge, a

Tara de origine
SUA
Volum
90 capsule
Brand
21st Century
197 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

21st Century, Calcium Magneziu Zinc+D3 este un adaus alimentar cu minerale + Vitamina D3 recomandată pentru sănătatea oaselor, mușchilor și sistemului imunitar. Nutriție utilă în osteoporoza, cârcei, fracturi, imunitate scăzută. Nu contine gluten.

  • Calciul previne bolile cardiovasculare, scade absorbția colesterolului și nivelul acestuia în sânge, ajuta la eliminarea grăsimilor.  Previne crampele musculare.
  • Magneziul contribuie la relaxarea arterelor inimii. Contribuie la relaxarea musculaturii bronhiilor scăzând frecvența crizelor de astm.
  • Zincul participă la secreția hormonilor reglatori ai glicemiei, reglează secreția de sebum. Vitamina D3 fixează calciului în oase, favorizează absorbția intestinală de calciu și fosfor.

Mod de utilizare:

Аdulții iau trei (3) comprimate zilnic cu orice masă sau în conformitate cu indicațiile unui medic. Nu depășiți doza recomandată.    

Supplement Facts
Serving Size: 3 Tablets
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving %Daily Value
Vitamin D3 (as Cholecalciferol) 10 mcg (400 IU) 50%
Calcium (as Calcium Carbonate) 1,000 mg 77%
Magnesium (as Magnesium Oxide) 400 mg 95%
Zinc (as Zinc Oxide) 15 mg 136%
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi