Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.5%
NEW

Emulsie pentru fata Ottie, Green Tea Emulsion, 200 ml

Ottie
Indisponibil

Ottie, Green Tea Emulsion, 200 ml este o emulsie multifuncțională care hrănește și hidratează pielea și are, de asemenea, un efect antioxidant. Emulsia ajută la refacerea pielii, o face mai elastică și mai netedă, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
200 ml
Brand
Ottie
86 MDL 95 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Ottie, Green Tea Emulsion este o emulsie multifuncțională care hrănește și hidratează pielea și are, de asemenea, un efect antioxidant. Emulsia ajută la refacerea pielii, o face mai elastică și mai netedă. Datorită texturii sale ușoare, emulsia este absorbită rapid, lăsând pielea incredibil de moale și catifelată la atingere. Emulsia creează o barieră protectoare pe suprafața pielii, care previne apariția imperfecțiunillor și iritațiilor.  

Compoziția produsului include:

  • Extractul de ceai verde - datorită compoziției sale chimice, bogat în taninuri, antioxidanți și diverse elemente micro și macro, hidratează perfect pielea, prelungindu-i tinerețea.
  • Alantoina și acidul hialuronic - hidratează și înmoaie pielea, lăsând-o suplă și netedă.
  • Extract de grapefruit - luminează pielea, tonifiază, ajută la eliminarea petelor de vârstă și a pistruilor.
  • Sucul de aloe vera - normalizează echilibrul de apă al pielii, calmează și îl hidratează, întoarce moliciunea și elasticitatea pielii îmbătrânite.

 Mod de utilizare:

După spălare și folosirea tonerului, aplicați produsul pe întreaga față.

Apoi continuați rutina zilnică.  

Ingrediente: Purified water, dipropylene glycol, mineral oil, sorbitol, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, cetearyl alcohol, Stearic acid, hyaluronic acid, dimethicone, betaine, polysorbate 60, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, sorbitan sesquioleate, methylparaben, triethanolamine, carbomer, clofenesin, butylparaben, Fragrance, disodium iodide, green tea, marjoram extract, bacillus / soybean fermentation extract, tocopheryl acetate, Yellow No. 4, Butylene glycol, Sophora flavescens Aiton extract, Azadirachta indica extract, Grapefruit extract, Blue No. 

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi