Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.7%
NEW

Peeling pentru fata Ottie, Acerola Micro Peeling, 150 ml

Ottie
Indisponibil
(3)
Vezi toate recenziile

Peeling-ul de la marca coreeană Ottie chiar din o singură aplicație îți va curăța ușor pielea feței, îndepărtând celulele moarte ale pielii și grăbind procesul de reînnoire a pielii faciale. Peelingul de asemenea luminează, netezește tenul, are un efect de întinerire și ajută la netezirea ridurilor faciale.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
150 ml
Brand
Ottie
131 MDL 145 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Peeling-ul de la marca coreeană Ottie chiar din o singură aplicație îți va curăța ușor pielea feței, îndepărtând celulele moarte ale pielii și grăbind procesul de reînnoire a pielii faciale. Peelingul de asemenea luminează, netezește tenul, are un efect de întinerire și ajută la netezirea ridurilor faciale.Produsul este potrivit pentru orice tip de piele, este recomandat pentru utilizare de 1-2 ori pe săptămână.

Compoziția produsului include:

  • Extractul Acerola – cireș Barbados – are efect restaurator, hidratant și strălucitor. Compoziția chimică a acerolei conține o cantitate mare de vitamina C, săruri minerale, proteine ​​și antioxidanți.
  • Extractul de aloe vera – hidratează și înmoaie pielea, are un efect antioxidant, antibacterian, cicatrizant, ajută la eliminarea imperfecțiunilor, acneei și proceselor inflamatorii.
  • Extract de papaya – accelerează procesul de reînnoire și regenerare a pielii.
  • Allantoina – hidratează intens pielea, reduce dimensiunea porilor, ajută la reglarea glandelor sebacee.

Peeling facial Ottie Acerola Micro Peeling vă va ajuta să vă faceți pielea suplă, mătăsoasă și netedă, uitând totodată de imperfecțiunile pielii și de senzatia de uscaciune!

Mod de utilizare: Utilizați pe pielea curățată.Luați puțin produs și aplicați pe pielea umedă cu mișcări circulare.După ce simțiți că se formează bile de celuloză, continuați să faceți masaj 1-2 minute.Acordați o atenție deosebită zonelor cu pori extinși și cu decojire.

Compoziție: Water, Alcohol, Cellulose, Betaine, Allantoin,Carbomer, Triethanolamine, Malpighia Punicifolia(Acerola) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Carica Papaya(Papaya) Fruit Extract, Methylparaben, Fragrance.

 
Recenzii
01.09.2022
Peelingul este foarte usor in aplicare, consistentă placuta și un mitos placut , pielea devine mai fina
30.04.2022
Peelingul se potrivește perfect pentru tenul normal spre uscat ,elimina perfect toate celulele moarte și lasă tenul neted.
21.03.2022
Un peeling minunat pentru pielea mea, exact ceea ce căutam
Produse noi