Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Toner pentru fata Ottie, Soak Out PHA Toner Peeling, 210 ml

Ottie
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Ottie, Soak Out PHA Toner Peeling, 210 ml este un produs multifuncțional 2 în 1. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten și are ca scop refacerea și actualizarea pielii, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
210 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Ottie
199 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Ottie Soak Out PHA Peeling Toner este un produs multifuncțional 2 în 1.

Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten și are ca scop refacerea și actualizarea pielii.   

Avantajele utilizării:

  1. Tonerul exfoliază ușor, îndepărtează stratul keratinizat al epidermei și promovează o penetrare mai profundă a produselor de îngrijire ulterioare;
  2. Compoziție excelentă pe bază de acid PHA; Produsul are un pH scăzut de 5,5, ceea ce corespunde echilibrului acido-bazic al pielii noastre;
  3. Peeling tonic este perfect pentru utilizarea zilnică dimineața și seara;
  4. Datorită formulei sale unice, produsul are un miros neutru și nu irită deloc pielea.  

Compoziția produsului include cele mai bune componente:

  • Acidul PHA - se remarcă prin efectul său blând, de aceea este potrivit chiar și pentru pielea cea mai sensibilă și deteriorată, nu provoacă iritații, funcționează foarte ușor, curățând și reînnoind pielea. Acizii PHA netezesc tonul și microrelejarea pielii, o netezesc și o calmează, neutralizează efectele nocive ale mediului.
  • Complexul "Natural Protector" - are un efect terapeutic, reduce dimensiunea porilor, elimină roșeața și cosurile, previne apariția petelor de acnee pe piele.
  • Extractul de aloe vera (89%) - calmează și hidratează pielea, restabilește zonele deteriorate și, ajută la menținerea pielii tinere și sănătoase, umple epiderma cu energie și vitalitate.
  • Mentolul - calmează pielea și ameliorează iritațiile, normalizează secreția glandelor sebacee, acționează ca o componentă activă antiseptică și antibacteriană.
  • Acidul hialuronic - hidratează pielea, protejează de deshidratare și de apariția ridurilor premature, elimină senzația de uscăciune și etanșeitatea pielii.
  • Pantenolul - ameliorează roșeața și iritarea, are un efect de vindecare a rănilor, previne apariția imperfecțiunilor pielii.
  • Extractul de scoarță de salcie albă - normalizează funcționarea glandelor sebacee, îmbunătățește starea pielii și, de asemenea, restabilește funcțiile barierei protective a pielii.
  • Lactobacilii - au un efect ferm și protector, ajută la refacerea pielii deteriorate. Produsul este potrivit pentru pielea sensibilă, problematică și grasă. Pentru un efect maxim, se recomandă utilizarea produsului împreună cu alte produse din serie.   

Mod de utilizare:

  1. După spălare, ștergeți pielea cu un disc de bumbac umezit cu toner.
  2. Utilizați tonerul ca mască de țesut local pentru îngrijirea în special a pielii. Saturați discurile de bumbac cu mult toner și aplicați-le pe pielea deteriorată timp de 20-30 de minute.

Ingrediente: Aloe vera leaf extract, dipropylene glycol, ethanol, butylene glycol, purified water, ethylhexanediol, phage-40 hydrogenated castor oil, phage-26-butes-26, glyceryl caprylate, Butanol bark extract, Lactobacillus casei extract, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei, Bacillus / soybean fermentation extract, horseradish extract, oregano leaf extract, broiler chestnut extract, golden extract, elderberry leaf extract, peppermint leaf extract  .

Termen de valabilitate:11.2022

Recenzii
02.08.2022
Acest toner mi-a placut mult in rutina de ingrijire zilnica,porii raman curati,si mai ingusti,pielea este ferma si hidratata dupa el. Apare o senzatie de comfort. Dupa el nici crema nu doream sa aplic atat de bine ma simteam. Si inca un plus il putem utiliza ca o masca pe locurile problematice hidratand cu el niste discuri din bumbac si aplicand pe piele.
03.04.2022
Acest toner e perfect, după o lună de utilizare am scăpat de petele post-acnee
Produse noi