Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-8.9%
NEW

Mască din pânză Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Blemish Care Serum Mask

Some By Mi
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Blemish Care Serum Mask, este o mască din pinză imbibata cu extract din fructe Yuzu, care face ca pielea Dvs sa strălucească și să radieze, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
25 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Some By Mi
41 MDL 45 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Blemish Care Serum Mask este o mască din pinză imbibata cu extract din fructe Yuzu, care face ca pielea Dvs sa strălucească și să radieze. Extractul de Yuzu are o textură foarte ușoară, care este ușor absorbită de piele, ceea ce înseamnă că produsul nu va lăsa o senzație de grasime și lipicioasa, produsul va hrănirea pielea cu umiditate și vitamine. Pe lângă efectul principal de luminozitate și tonifiere, Yuzu are și o proprietate antioxidantă și va ajuta la combaterea radicalilor liberi.

Masca conține, de asemenea, Niacinamidă, Glutation și Arbutină, ceea ce va ajuta sa niveleze culoarea  pielii, să lumineze petele de vârstă și post-acnee. Masca este fabricată din material complet organic care a primit certificarea comunității vegane.  

Mod de aplicare: După curățare și tonifiere, aplicați  mască pe față. Lasati sa functioneze 15-20 de minute, îndepărtați  masca și tapotați usor cu degetele esența rămasă.  

Ingrediente: Water, Glycerin, Glyceret-26, Niacinamide (2%), Yuzu Extract (10,000ppm), Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Arginine, Acrylate / s10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Butylene glycol, Hydroxybetylcellin, Hydroxybetylcellin, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprylate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Adenosine, Ethylhexylglycerol, Disodium EDTA, Mandarin zest oil, Koptis root extract, Grapefruit zest oil, Panthenol, Tocopherol, Arbutum oil, Paplochlola, Maslochnul, Papulacola oil, Papulacola oil, Paplochnul oil -0-Ethyl Ascorbic Acid, Matsutake Extract, Shlemnik Extract, Rosemary Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Glutathione, Limonene, Geraniol.

Recenzii
01.05.2022
mascaexcelentă) a ușurat ușor urmele de inflamație, pielea părea să strălucească din interior) textura este ușoară, absorbită fără lipiciune)
Produse noi