NEW

Nordic Naturals, Daily Omega Kids, Natural Fruit Flavor, 500 mg, 30 capsule moi masticabile

Indisponibil

Nordic Naturals, Daily Omega Kids, Natural Fruit Flavor, 500 mg, 30 capsule moi masticabile,Complex de acizi grași omega-3 care sunt benefici pentru creier și vedere.

Volum
30 capsule
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

310 MDL
Anunță când va fi în stoc

Nordic Naturals, Daily Omega Kids este un complex de acizi grași omega-3 de înaltă calitate. Produsul se bazează pe ulei de pește exclusiv pur, obținut din specii de pești care locuiesc la adâncimi mari. Produsul are un gust de fructe plăcut și nu conține arome artificiale, îndulcitori, coloranți, alergeni. Forma de trigliceridă îmbunătățită.
Produsul este testat la absența OMG-urilor;
Recomandat de medici;
Pentru vedere și creier;
Supliment alimentar;
O data pe zi.
Preparatul este un complex complet zilnic de omega-3 pentru copii de la 3 ani, in forma de capsule moi masticabile. Se foloseste pentru lucrul eficient al creierului și a vederii. Peștele este prins în mediul natural. Nu conține impurități. Nu lasă un gust neplăcut de pește. Certificat „Prietenul Mării”. Fiecare lot de ulei de pește Nordic Natural este testat într-un laborator clinic terț și este certificat la toxinele condițiilor de mediu, inclusiv a metalelor grele. Uleiul de pește are formă de trigliceride și este supus unor verificări stricte conform standardelor internaționale pentru curățenie și prospețime.

Recomandări de utilizare: Pentru copiii cu vârsta de 3 ani și mai mari, o capsulă pe zi, cu mese sau conform indicațiilor medicului. Vă rugăm să vă asigurați că copilul dumneavoastră mestecă cu grijă capsula.  

Alte ingrediente: Ulei de pește profund rafinat (din hamsii și sardine), capsulă de gel moale (gelatină, apă, glicerină, aromă naturală de căpșuni), aromă naturală de căpșuni, tocoferol d-alfa, extract de rozmarin (conservant natural). Fără gluten, derivate din lapte sau culoare sau arome artificiale.  

Avertismente: Depozitați într-un loc rece, uscat, ferit de lumina soarelui. Nu folosiți dacă sigiliul este rupt sau lipsește, confirmând integritatea pachetului. Dacă sunteți alergic la iod, luați medicamente anticoagulante, sau aveti o operație planificată, consultati medicul Dvs. inainte de a începe să luați suplimentul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.    

Fapte suplimentare
Dimensiune de servire: 1 gel moale
Serviciu de containere: 30
  Cantitate pe servire % Valoare zilnica*
calorii 5  
Calorii din grasime 5  
Grăsime totală 0,5 г 1%
Grăsime saturată 0 г 0%
Grăsimi nesaturate 0 г
Total Omega 3 340 ml
EPA (Acid eicosapentaenoic) 170 ml
DHA (acid docosahexaenoic) 120 ml
Alte Omega-3 50 ml
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. † Doza zilnică nu este determinată. Mai puțin de 5 mg de colesterol per porție.

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi