Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

California Gold Nutrition, Superfoods, Organic Chia Seeds, 340 g

California GOLD Nutrition
Indisponibil

Semințele de chia sunt un super aliment unic: dacă nu doriți să pierdeți în greutate, atunci semințele de chia vor ajuta la creșterea imunității și la îmbunătățirea stării pielii. În plus, ele vor servi pentru prevenirea multor boli, inclusiv boala Alzheimer și psoriazis - pe scurt, semințele de chia au proprietăți utile.

Volum
340 ml
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
65 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Semințele de chia sunt un super aliment unic: dacă nu doriți să pierdeți în greutate, atunci semințele de chia vor ajuta la creșterea imunității și la îmbunătățirea stării pielii. În plus, ele vor servi pentru prevenirea multor boli, inclusiv boala Alzheimer și psoriazis - pe scurt, semințele de chia au proprietăți utile. 

Amestecând cu apă, semințele de chia se umflă și cresc în dimensiune (de până la 12 ori!). În plus, semințele conțin fibre, care ajută digestia și îmbunătățesc metabolismul.

Prin urmare, semințele de chia vor fi utile pentru cei care doresc să piardă în greutate. De asemenea, au o mulțime de antioxidanți - mai mult decât în afine proaspete sau afine, astfel încât în timpul iernii chia înlocuiește cu ușurință fructele de sezon de vară - astfel încât, semințele de chia au proprietăți benefice egale cu fructele pline de vitamine.

Mai presus de toate, semințele de chia sunt cunoscute pentru acizii grași omega-3 și omega-6, care sunt necesari pentru toată lumea în dieta zilnică. Primul îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular, reducând riscul de atacuri de cord și atacuri de cord, normalizează tensiunea arterială etc.

Omega-6, la rândul său, oferă, de asemenea, o piele sănătoasă, scade colesterolul și îmbunătățește coagularea sângelui. Semințele de chia scad tensiunea arterială și stabilizează nivelul zahărului din sânge, subțiază sângele, făcându-l mai puțin vâscos și predispus la cheaguri de sânge, astfel încât semințele de chia vor fi foarte utile în dieta vârstnicilor.

În formă solidă, semințele trebuie consumate de cei care doresc să piardă în greutate. Boabele sunt suficient de mari și cu conținut scăzut de calorii, pot fi saturate rapid și, în același timp, nu mănâncă prea mult.

PROPRIETĂȚI UTILE ALE SEMINȚELOR:

  • scăderea semnificativă a nivelului de zahăr din sânge;
  • stabilizează colesterolul și scade tensiunea arterială;
  • sprijină sistemul nervos și inima;
  • antioxidanții conținuți în semințe le fac o sursă indispensabilă de tinerețe și putere, înlocuind chiar și fructele proaspete în timpul iernii;
  • afectează pozitiv activitatea stomacului, previne constipația;

Modul de administrare:

Se poate de consumat o porție sau mai multe porții pe zi.. Adăugați în smoothie. Se adaugă și  la produsele de patiserie preferate.

După deschiderea ambalajului, se recomandă ca produsul să fie consumat în decurs de 6 luni.

Avertisment

Produsul este închis ermetic din motive de siguranță. Se recomandă depozitarea la o temperatură controlată a camerei de 20-25 °. Condițiile necorespunzătoare de depozitare, cum ar fi expunerea prelungită la lumina directă a soarelui, temperatura ridicată și umiditatea, pot duce la o deteriorare a calității produsului în timp.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tbsp. (12 g ♦)
Servings Per Container: 28
  Amount Per Serving %Daily Value*
Calories 60  
Total Fat 4 g 5%
Saturated Fat 0 g 0%
Trans Fat 0 g  
Cholesterol 0 mg 0%
Sodium 0 mg 0%
Total Carbohydrate 6 g 2%
Dietary Fiber 5 g 20%
Total Sugars 0 g  
Includes 0 g Added Sugars   0%
Protein 2 g  
Calcium 80 mg 6%
Iron 1 mg 6%
Not a significant source of Vitamin D & Potassium. *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used to general nutrition advice. ♦12 grams per 1 Tbsp. is an average. Individual scooping technique may yield less or more than 12 grams.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi