Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.6%
NEW

Cremă pentru mâini , Pyunkang Yul, Quick Moisturizing Professional Hand Cream, 50ml

Pyunkang Yul
Disponibil

Pyunkang Yul, Quick Moisturizing Professional Hand Cream, 50ml, este o cremă de mâini profesională hipoalergenică - o adevărată relaxare pentru pielea mâinilor dvs, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
50 ml
Brand
Pyunkang Yul
122 MDL 135 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Pyunkang Yul Quick Moisturizing Professional Hand Cream este o cremă de mâini profesională hipoalergenică - o adevărată relaxare pentru pielea mâinilor dvs. Textura delicată, aroma plăcută și hidratarea profundă sunt ceea ce aveți garantat de această cremă.  

5 tipuri de acid hialuronic au grijă de refacerea hidrobalanței și hidratarea pe termen lung a pielii mâinilor.

Untul de shea, avocado și migdale saturează pielea cu umiditate și nutrienți, aminoacizi. Sporeste vindecarea rapidă a microfisurilor. Pielea devine din nou netedă și elastică, plăcută la atingere.  

Mod de aplicare: Crema se aplică pe pielea curată și uscată a mâinilor cu mișcări de masaj. Se absoarbe rapid fără a lăsa un strat lipicios sau gras.  

Ingrediente: Astragalus Membranaceus Root Extract, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrogenated Polydecene, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Beeswax, Glyceryl Stearate, Cyclohexasiloxane, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Sesquioleate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, PEG-100 Stearate, Glyceryl Caprate.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi