NEW

CeraVe, SA Lotion for Rough & Bumpy Skin, 237 ml

CeraVe
Indisponibil

Loțiune cu acid salicilic pentru pielea aspră și neuniformă, CeraVe, SA Lotion for Rough & Bumpy Skin, cu o formulă unică, dezvoltată în colaborare cu dermatologi, conținând 3 ceramide esențiale, exfoliază și hidratează, în timp ce ceramidele restabileșc bariera de protecție a pielii.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

545 MDL
Anunță când va fi în stoc

Loțiune cu acid salicilic pentru pielea aspră și neuniformă, CeraVe, SA Lotion for Rough & Bumpy Skin, cu o formulă unică, dezvoltată în colaborare cu dermatologi, conținând 3 ceramide esențiale, exfoliază și hidratează, în timp ce ceramidele restabileșc bariera de protecție a pielii.

Ceramidele sunt lipide care fac parte din bariera de protecție a pielii, susținând funcția acesteia și contribuind la păstrarea umezelii. Lipsa ceramidelor poate duce la uscarea pielii și iritare.

Acidul hialuronic ajută la menținerea nivelului natural de hidratare a pielii.

Acidul salicilic este capabil să pătrundă în pori și, de asemenea, rupe legăturile intercelulare care mențin particulele keratinizate ale pielii, adica promovează exfolierea lor și accelerează reînnoirea stratului superficial al pielii. Datorită acțiunii exfoliante, uniformizează tonul și suprafața pielii.

Acidul lactic exfoliază, reînnoiește suprafața pielii, hidratează.  

Caracteristicile lotiunii de corp:

  • Dezvoltat în colaborare cu dermatologi.
  • Exfoliază și hidratează, ajutând la refacerea barierei de protecție a pielii.
  • Conține 3 tipuri de ceramide, acid salicilic, acid lactic și vitamina D.
  • Îmbunătățește starea pielii, hidratează.
  • Textură ușoară, nu provoaca acnee.
  • Fără parfum - pentru a evita iritarea cauzată de mirosuri.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de loțiune pe pielea curată și uscată a corpului. Atenție la arsuri solare! Acest produs conține alfa hidroxi acid (AHA), care poate crește sensibilitatea pielii la soare și, în special, crește probabilitatea de arsură solară. Folosiți protecție solară, purtați îmbrăcăminte pentru protecție și limitați expunerea la soare, în timp ce utilizați acest produs si pentru o săptămână după finalizarea utilizarii acestei lotiuni.  

Ingrediente: Purified water, glycerin, mineral oil, ammonium lactate, salicylic acid, trolamine, glyceryl stearate se, behentrimonium methosulfate and cetearyl alcohol, peg-100 stearate, cetyl alcohol, cholecalciferol (vitamin D3 in corn oil), ceramide 3, ceramide 6-II, ceramide 1, cholesterol, phytosphingosine, dimethicone, methylparaben, disodium edta, propylparaben, hyaluronic acid, sodium lauroyl lactylate, carbomer, xanthan gum.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi