Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Palmers, Baby Wash, Cocoa Butter Formula, 300 ml

Palmer’s
Indisponibil

Palmers, Baby Wash, Cocoa Butter Formula, 300 ml - Testat de dermatologi și complet sigur pentru pielea uscată și sensibilă a bebelușului. Nu provoaca lacrimi.

Tara de origine
SUA
Volum
300 ml
Brand
Palmer’s
194 MDL 215 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Produsul de baie 2 în 1 (gel de duș și șampon) Palmers, Baby Wash, Cocoa Butter Formula -  este special conceput pentru curățarea sigură și delicată a pielii si a părului bebelusului. Este formulat cu uleiuri, vitamine și extracte din plante și nu conține iritanti, ftalați, sulfați și parabeni. Produsul nu usucă și nu strânge pielea, nu provoacă iritații și roșeață. Datorită componentelor benefice active din compoziție, cum ar fi untul de cacao, untul de shea, vitamina E, lavanda relaxantă și mușețelul; produsul hrănește, înmoaie și reîmprospătează pielea, conferă o senzație de curățare impecabilă pe termen lung, hidratare și confort . Testat de dermatologi și complet sigur pentru pielea uscată și sensibilă a bebelușului. Nu provoaca lacrimi.

Ingredientele active:
Untul de cacao - înmoaie și hidratează intens pielea, refacând și menținând un nivel optim de umiditate.

Untul de shea - conține vitaminele A, E, F și antioxidanți, alantoină natural, care calmează și repară pielea iritată.

Vitamina E - are efect antioxidant și protejează pielea de factorii externi agresivi. Extractul de lavandă - are un efect de înmuiere, calmant și răcoritor.

Extractul de mușețel - reduce iritația și reacțiile alergice.

 

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate necesara de gel pe palmă sau un burete, spumați pielea, apoi clătiți bine cu apă caldă.

Volum: 300 ml.

Ingrediente: Water, Coco-Betaine (and) Sodium Cocoyl Isethionate, Oleth-20, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, PEG-150 Distearate, Fragrance, Benzyl Benzoate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Benzyl Alcohol.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi