Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

21st Century, Biotin, 10,000 mcg, 120 Tablets

21st Century
Indisponibil

Este un supliment alimentar a cărui componentă principală este biotină. Acest medicament este unic în proprietățile sale, deoarece este implicat în cele mai importante sisteme ale corpului. Principalul avantaj al biotinei poate fi numit calitățile sale energetice - datorită acestei substanțe, organismul absoarbe cu succes și cu ușurință grăsimile,

Volum
120 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
21st Century
310 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Este un supliment alimentar a cărui componentă principală este biotină. Acest medicament este unic în proprietățile sale, deoarece este implicat în cele mai importante sisteme ale corpului. Principalul avantaj al biotinei poate fi numit calitățile sale energetice - datorită acestei substanțe, organismul absoarbe cu succes și cu ușurință grăsimile, proteinele și carbohidrații și le transformă în energia necesară organismului.

Biotina este, de asemenea, implicată în producția de acizi grași, îmbunătățește imunitatea și normalizează nivelul zahărului din sânge. În plus față de sistemul gastro-intestinal, acest supliment alimentar este o adevărată descoperire pentru menținerea frumuseții părului, unghiilor și pielii, deoarece biotina favorizează restaurarea celulelor care sunt responsabile pentru starea părului, unghiilor și pielii.

Recomandări de utilizare

Pentru adulți, luați un comprimat zilnic în timpul mesei, sau conform instrucțiunilor unui specialist. Nu depășiți doza recomandată.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving: % Daily Value
Biot 10,000 mcg 33,333%
Calcium (as Calcium Carbonate) 96 mg 7%
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi