Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-6.7%
NEW

Mască facială din pânză , Petitfee, Tea Tree Rose Calming Mask Pack, 25 ml

Petitfee
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Petitfee, Tea Tree Rose Calming Mask Pack, 25 ml, Mască din pânză care calmează iritațiile,reduce roșeața,controlează excesul de sebum, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
25 ml
Brand
Petitfee
14 MDL 15 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Masca din panza Petitfee Tea Tree Rose Calming Mask calmează iritațiile, roșeața și previne noile inflamații. Hidratează perfect și promovează reținerea umezelii, are un efect de lifting ușor și îmbunătățește tenul. Produsul are un efect de reglare a sebumului, reduce pielea grasă și previne apariția luciului de pe ten. Masca îmbunătățește elasticitatea pielii, crește turgorul și ajută la netezirea reliefului, reduce severitatea rețelelor vasculare și este potrivită pentru îngrijirea pielii cu rozacee. Baza din țesut a măștii este generos saturată de esență, masca aderă strâns la piele eliberand toți nutrienții.

Principalele ingrediente active:

  • Extractul de arbore de ceai calmează pielea și are un efect antiseptic, controlează producția de sebum, restabilește echilibrul apă-grăsimi, ajută la combaterea inflamației, acneei și a altor imperfecțiuni ale pielii.
  • Extractul de Centella asiatica are proprietăți antiinflamatorii și de vindecare a rănilor, ajută la restabilirea proprietăților barierei pielii și la reținerea umidității, reduce sensibilitatea pielii, reduce umflarea, are efect vasoconstructor și reduce aspectul rozaceei.
  • Extractul de trandafir hidratează perfect pielea și îmbunătățește procesele de regenerare celulară, netezește ridurile mimice, normalizează producția de sebum și strânge porii, elimină reacțiile alergice de pe piele.
  • Lactobacilii luminează, hidratează, elimină roșeața, reglează producția de melanină în epidermă, exfoliază ușor stratul cornos și accelerează procesele de regenerare.

Potrivit pentru pielea sensibilă și problematica.  

Mod de aplicare: Scoateți masca din pachet și aplicați-o pe fața curata si tonifiată. Așteptați 15-20 de minute și îndepărtați-o. Cu mișcari ușoare de tapare absorbiti esența ramasa pe piele.  

 

Ingrediente:

Purified water, glycerin, 1,2-hexane diol, propane diol, butyl glycol, centella extract, tea tree leaf extract 1,000 ppm, Rose extract [1,000 ppm], pine leaf extract, lactobacillus fermented water, cypress leaf extract, purslane extract, oregano leaf extract, bark extract, white willow bark extract, golden extract, lactobacillus / soybean ferment extract, grapefruit extract Hydroxypropyl cyclodextrin, dipropylene glycol madecassoside, asiaticoside, madecasic acid, asiatic acid carbomer, xanthan gum, dysodium dithiae

Termen de valabilitate: 04.2022

Recenzii
01.02.2022
Моя любимая маска и она отлично справляется с воспалениями , для моей жирной кожи идеально подошла
Produse noi