Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

21st Century, Acidophilus Probiotic Blend, 100 Capsules

21st Century
Indisponibil

Produsul este conceput pentru a susține activitatea probiotică în intestine. Gasiti in magazinele herb.md sau livram prin Chisinau si toata Moldova.

255 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Un amestec al celei mai benefice tulpini cunoscute, Lactobacillus acidophilus, combinat sinergic cu alte trei organisme probiotice distincte genetic și inulina prebiotică, este conceput pentru a susține activitatea probiotică în intestine. Zer, inulină, gelatină, celuloză, pectină citrică. Conține <2%: stearat de magneziu, dioxid de siliciu. Conține ingrediente lactate (zer). Nu conține zahăr, sare, conservanți, arome artificiale sau coloranți adăugați.

Consultați un medic înainte de a utiliza acest produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente, aveți o afecțiune medicală sau planificați proceduri medicale. Întrerupeți utilizarea și consultați un medic dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați acest produs dacă ambalajul este rupt sau membrana de protecție este deteriorată. Depozitați la temperatura camerei.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați o (1) capsulă zilnic cu alimente sau conform instrucțiunilor unui medic. Nu depășiți doza recomandată. Rezultatele pot varia in functie de organism.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
Proprietary Blend Containing 1 billion live cultures† Lactobacillus acidophilus Lactobacillus salivarius Bifidobacterium bifidum Streptococcus thermophilus 175 mg **
**Daily Value not established. † 1 billion active cultures per serving at time of manufacture.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi