Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Ulei hidrofilic Ottie, Sunflower Minimal Cleansing Oil, 155ml

Ottie
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Ottie, Sunflower Minimal Cleansing Oil, 155ml este un ulei hidrofilic, pentru curățarea pielii de produse cosmetice de orice categorie: baze tonale, creme BB și CC, din produse cosmetice impermeabile, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
155 ml
Brand
Ottie
266 MDL 295 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Ottie Sunflower Minimal Cleansing Oil — este un ulei hidrofilic, pentru curățarea pielii de produse cosmetice de orice categorie: baze tonale, creme BB și CC, din produse cosmetice impermeabile. Uleiul conține doar 6 ingrediente, care nu numai că curăță pielea, ci o hrănesc, o hidratează și, de asemenea, previn inflamația și acneea, îngrijesc delicat pielea și curăță foarte profund porii, dizolvând sebumul și stratul cornos. Datorită compoziției sale naturale, uleiul întinerește și revitalizează pielea, făcând-o mai moale și mai catifelată, eliminând inflamația și alte imperfecțiuni ale pielii.

Principalele funcții ale uleiului:

  • Menține un nivel optim de hidratare și previne deshidratarea ei;
  • Calmează pielea iritată și ameliorează inflamația;
  • Normalizează echilibrul hidro-lipidic al pielii, reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Pătrunde adânc în pori, elimină toate impuritățile și dizolvă comedoanele.

Principalele ingrediente:

  • Uleiul de floarea-soarelui saturează pielea cu vitaminele A, E și O, substanțe nutritive și oligoelemente, precum și acizi benefici, ajută la rezistența la efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete și ale mediului, inițiază procesele de regenerare, hidratează profund, elimină uscăciunea și iritarea, revitalizează pielea și îmbunătățește culoarea. Ideal pentru pielea matură, sensibilă și uscată.
  • Triglicerida caprică / caprilul este considerat un excelent ingredient cosmetic emollient, care ajută la hrănirea și repararea pielii deteriorate, precum și la îmbunătățirea proprietăților fizico-chimice ale produselor cosmetice.
  • Uleiul de lavandă are proprietăți antibacteriene pronunțate, calmează iritația, ameliorează inflamația, saturează pielea cu substanțe utile și ajută la regenerarea zonelor deteriorate.
  • Uleiul de musetel are un efect profund calmant, tonic, dezinfectant, antiinflamator. Elimină inflamația pielii, acneea, erupțiile cutanate, care apar din acțiunea microbilor și a paraziților. Potrivit tuturor tipurilor de piele.

Mod de aplicare:

  1. Aplică uleiul pe pielea uscată cu machiaj, masează 1-2 minute.
  2. Apoi umeziți-vă palmele cu apă caldă și masați-vă fața repetat.
  3. Sub influența apei, uleiul se transformă într-o emulsie, care dizolvă perfect machiajul.
  4. Apoi, clătiți produsul cu apă, după care folosiți o spumă sau alt detergent pentru a finisa etapa de curățare a tenului.

Volum: 155 ml.

Ingrediente:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Linalool.  

Recenzii
02.02.2022
Buuun. Nu mia creat discomfort și alergii asa cum o făceau alte uleiuri hidrofile. Plus la asta si foarte econom.
Produse noi