Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

ElishaCoy, Tetraforce Sheet Mask, 23g

ElishaCoy
Indisponibil

ElishaCoy, Tetraforce Sheet Mask — este o mască din pânză pentru îngrijirea pielii cu acnee sau erupții cutanate, care calmează pielea iritată și are un efect antiseptic.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
23 g
Brand
ElishaCoy
35 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

ElishaCoy, Tetraforce Sheet Mask — este o mască din pânză pentru îngrijirea pielii cu acnee sau erupții cutanate, care calmează pielea iritată și are un efect antiseptic.Masca conține extracte naturale de arbore de ceai, extract de frunze de Camellie chinezeașcă, extract de centelă asiatică și extract de Houttuynia Cordata pentru a calma pielea.

Ingredientele active ale măștii:

  • Extractul de arbore de ceai – care calmează pielea și are efect antiseptic, controlează producția de sebum, ajută la combaterea acneei și a altor imperfecțiuni ale pielii.
  • Extractul de camelie – are proprietăți tonice, hidratante, calmante și antiinflamatoare.
  • Extractul de centelă asiatică – are efect antiinflamator și de vindecare a rănilor, ajută la restabilirea proprietăților de barieră ale pielii și la reținerea umidității, reduce sensibilitatea pielii, are efect vasoconstructor și ameliorează rozaceea.
  • Extractul de scoarță de salcie albă, care conține o cantitate naturală sănătoasă de acid salicylic (BHA), îndepărtează celulele moarte ale pielii, înlătură sebumul din pori de și ajută la restabilirea ciclului de regenerare.
  • Extractul de Houttuynia cordata – strânge porii, controlează secreția glandelor sebacee.
  • Madecasosside – are un puternic efect antioxidant, stimulează sinteza colagenului și are un efect antiinflamator.

Mod de aplicare: După curățarea pielii și tonifiere, aplicați masca pe față. Asigurați-vă că se potrivește perfect. Bucurați-vă de 15-20 de minute de odihnă și îndepărtați masca. Cu miscari blânde,tapați esența rămasă pe piele pînă la absorbtia completă a acesteia.

Ingrediente: Water, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Chlorphenesin, Polyglyceryl-10 Laurate, Arginine, Carbomer, Betaine, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordate Extract, Melaleuca Alernifolia (Tea Tree) Extract, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Lactobacillus Ferment, Madecassoide, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi