Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Palmers, Olive Oil Formula Hand Cream

Palmer’s
Indisponibil

Palmers, Olive Oil Formula Hand Cream îți poate transforma pielea corpului! Această lotiune concentrată conține un amestec unic de ulei de măsline extravirgin și vitamina E pentru a îmbunătăți pielea uscată și deshidratata. Ideala pentru pielea uscata, crăpată la genunchi și coate.

0 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Palmer’s, Olive Oil Formula Hand Cream îți poate transforma pielea mâinilor! Această cremă concentrată conține un amestec unic de ulei de măsline extravirgin și vitamina E pentru a îmbunătăți pielea uscată și deshidratata. Ideala pentru pielea uscata, crăpată la genunchi și coate.

Avantajele cremei de mâini:

  • Imbogatit cu ulei de măsline extravirgin natural și vitamina E.
  • Hidratează profund, vindecă și înmoaie pielea uscata și aspra.
  • Lasă pielea moale, netedă și suplă.
  • Uleiul de măsline extravirgin – este unic prin faptul că reține nutrienții benefici. Conține o cantitate mare de squapen (un ingredient hidratant); vitamina E, care neutralizează efectele radicalilor liberi. Vitaminele A și D conținute în ulei sunt implicate în reînnoirea epidermei, reduc numărul de particule moarte ale pielii, întăresc și protejează pielea.
  • Vitamina E – este un puternic antioxidant, care ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și imperfecțiunilor pe piele, conferindu-i un aspect mai fin și mai tonifiat; calmează pielea, îmbunătățește regenerarea și normalizează procesele metabolice.
  • Untul de shea – are proprietăți de regenerare celulară, care ajută la activarea producției de colagen. Acizii grași contribuie la hidratarea profundă a pielii și o fac mai elastic; previn îmbătrânirea prematură.
  • Peptidele – ajută la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii.

Nu conține sulfati, parabeni, ftalați, gluten. Produsele Palmer`s nu sunt testate pe animale

Mod de aplicare:

Aplicați produsul pe pielea curată a corpului, cu mișcări ușoare de masaj, după necesitate. Potrivit pentru îngrijirea zilnică a corpului.

Volum: 60 g.

Ingrediente:

Made with Natural Vitamin E (Tocopherol) Ingredients: Water (Aqua), Glyceryl Stearate, Glycerin, Petrolatum, Cetyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Rahnella/Soy Protein Ferment, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Hexapeptide-12, Dimethicone, PEG-8 Stearate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexyl- glycerin, Stearalkonium Chloride, Cellulose, Sodium Acetate, Polysorbate-20, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Citral, Limonene, Linalool.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi