Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.7%
NEW

Gel de curatare Ottie, Soak Out pH Lacto Gel Cleanser, 100ml

Ottie
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Ottie Soak Out pH Lacto Gel Cleanser este o spumă hipoalergenică cu lactobacili, care curăță perfect și delicat porii de sebum, fond de ten și de protecție solară, praf și alte tipuri de impurități; ajută la menținerea echilibrului pH-ului pielii și a producției de sebum, datorită ph-ului scăzut a spumei.

Volum
100 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Ottie
158 MDL 175 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Ottie Soak Out pH Lacto Gel Cleanser este o spumă hipoalergenică cu lactobacili, care curăță perfect și delicat porii de sebum, fond de ten și de protecție solară, praf și alte tipuri de impurități; ajută la menținerea echilibrului pH-ului pielii și a producției de sebum, datorită ph-ului scăzut a spumei.

Produsul curăță ușor și calmează pielea iritată, neutralizează efectele agresive ale apei curgătoare și promovează un efect hidratant prelungit. Compoziția delicată a produsului nu provoacă iritații și mâncărimi, lasă pielea hidratată chiar și după spălare, nu provoacă uscăciune și senzație de etanșeitate.

Ingredientele active ale spumei:

  • Un complex de protecție natural patentat (scoarță de salcie albă, lactobacili, portulacă, oregano, scorțișoară, calot, chiparos), care controlează secreția de sebum, strânge porii și ameliorează inflamația.
  • Extractul de mentă răcește și calmează pielea, întărește vasele de sânge și stimulează circulația sângelui și elimină toxinele.
  • Complexul 3-Lactobacillus are efect antibacterian, previne inflamația, creează un strat protector hidratant.
  • Lizatul de lactobacili obținut prin fermentarea soiei, stimulează sinteza acidului hialuronic și a altor componente ale țesutului conjunctiv, sporește elasticitatea pielii, netezește ridurile și are un efect hidratant profund.
  • Lizatul bifidobacteriilor are un efect antiinflamator și vindecător, normalizează procesele metabolice.
  • Acidul hialuronic hidratează pielea, menținând un nivel optim de umiditate în celulele pielii și reduce liniile de expresie. Formează un scut protector pe piele, care este capabil să rețină umezeala în interior și să prevină evaporarea acesteia.
  • Extractul de Aloe Vera hidratează profund pielea, o curăță de impurități, favorizează vindecarea rănilor și tăieturilor, inhibă modificările legate de vârstă, protejează în mod activ pielea de influențele negative ale mediului, normalizează procesele metabolice și întinerește.

Mod de aplicare: Se spumează o cantitate mică de produs cu apă în palme și se răspândește pe față cu mișcari ușoare de masaj timp de 1-2 min, apoi se clătește cu apă caldă.

Ingrediente: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Water, Sodium Cocoyl isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Betaine, Sodium Chloride, Coconut Acid, Sodium isethionate, Dipropylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethoxydiglycol, Lactococcus Ferment Extract, Bifida Ferment Extract, Totarol, Hyaluronic Acid, Lactobacillus Ferment Lysate, Ethylhexylglycerin.

Recenzii
07.07.2022
Foarte bine curăță pielea, porii după utilizare rămân profund curați și îndepărtează foarte bine resturile de machiaj și protecție solară, pielii mele combinate s-a potrivit 100%
Produse noi