Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Lotiune hidratanta de fata si corp CeraVe Moisturising Lotion, 236 ml

CeraVe
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Loțiunea hidratantă de fata si corp CeraVe Moisturising Lotion hidratează și ajută la reconstruirea barierei de protecție a pielii.

Tara de origine
Franta
Volum
236 ml
Brand
CeraVe
379 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Loțiunea hidratantă de corp Cerave, Daily Moisturizing Lotion conține o combinație unică din 3 ceramide și acid hyaluronic esențiale pentru sănătatea pielii. Ceramidele sunt lipide care fac parte integrantă din bariera de protecție a pielii, susținând funcția acesteia și contribuind la păstrarea umezelii. Lipsa ceramidelor poate duce la uscarea pielii și iritare.

Ele ajută la refacerea și întărirea barierei de protecție, asigurând o hidratare de lungă durată și o piele cu aspect sănătos. O formulă bogată, fără grăsime, care asigură hidratare pe tot parcursul zilei. 

Caracteristicile lotiunii de corp:

  • Pentru pielea normală până la cea uscată.
  • Hidratează și ajută la reconstruirea barierei de protecție a pielii.
  • Cu 3 ceramide esențiale.
  • Acid hialuronic ajută la menținerea nivelului natural de hidratare a pielii, adica retine umeditatea in interiorul ei.  
  • Aprobat de Asociația Națională pentru Eczeme.
  • Actionează delicat pe piele, nu irită, nu provoacă acnee, nu înfundă porii.
  • Produs hipoalergenic.
  • Nu conține parfumuri.  

Mod de utilizare: Aplicați zilnic cantitatea necesară de loțiune pe pielea curata.  

Ingrediente: Purified water, glycerin, caprylic/capric triglyceride, behentrimonium methosulfate and cetearyl alcohol, ceteareth-20 and cetearyl alcohol, ceramide 3, ceramide 6-ll, ceramide 1, hyaluronic acid, cholesterol, dimethicone, polysorbate 20, polyglyceryl-3 diisostearate, potassium phosphate, dipotassium phosphate, sodium lauroyl lactylate, cetyl alcohol, disodium EDTA, phytosphingosine, methylparaben, propylparaben, carbomer, xanthan gum.

Recenzii
01.07.2022
Această cremă asigură o hidratare intensă pe tot parcursul zilei. O formulă ușoară, non-grasă. Chiar și prietenul meu o folosește și este foarte mulțumit. Recomand cu mare încredere!
Produse noi