Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-17.6%
NEW

Loțiune hidratantă-CeraVe, Moisturizing lotion for dry to very dry skin, 88 ml

CeraVe
Indisponibil

Loțiunea hidratantă pentru pielea uscată si foarte uscată are o textură unică ușoară și non-grasă, care asigură 24 de ore de hidratare, reface și întărește bariera de protecție a pielii. Acidul hialuronic din loțiunea hidratantă menține nivelul natural de hidratare a pielii pe o durata lunga.

Tara de origine
Franta
Volum
88 ml
Brand
CeraVe
210 MDL 255 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Loțiunea hidratantă CeraVe pentru pielea uscată si foarte uscată are o textură unică ușoară și non-grasă, care asigură 24 de ore de hidratare, reface și întărește bariera de protecție a pielii. Acidul hialuronic din loțiunea hidratantă menține nivelul natural de hidratare a pielii pe o durata lunga.

Caracteristicile produsului:

  • Tehnologia MVE - eliberare treptată a ingredientelor active pentru hidratarea pe termen lung;
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele;
  • Fara sulfati si parabeni;
  • Fără parfum;
  • Non-comedogen - nu înfundă porii;

Mod de aplicare: Masați loțiunea pe față și pe corpul curățat. Așteptați până când se absoarbe. Utilizați dimineața și seara.

Ingrediente: Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ethylhexylglycerin, Potassium Phosphate, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ceramide EOP. (Code F.I.L. : D213778/1).

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi