Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

California Gold Nutrition, L-Taurine, AjiPure, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

California GOLD Nutrition
Indisponibil

L-Taurina este responsabilă de o serie de procese fiziologice, precum producerea de acizi biliari pentru digestia grăsimilor, eliminarea toxinelor, normalizarea calciului celular și nivelul excitabilității nervoase. Nu conține produse de origine animală, este de calitate farmaceutică și este potrivită pentru vegetarieni și vegani.

346 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

L-Taurina este responsabilă de o serie de procese fiziologice, precum producerea de acizi biliari pentru digestia grăsimilor, eliminarea toxinelor, normalizarea calciului celular și nivelul excitabilității nervoase. Nu conține produse de origine animală, este de calitate farmaceutică și este potrivită pentru vegetarieni și vegani

Recomandări de utilizare Luați zilnic 1 capsulă pe stomacul gol sau după masă. De preferință, conform indicațiilor unui medic.

Avertizări

  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Femeile însărcinate și care alăptează, cele cu afecțiuni cronice, persoanele în vârstă, cele cu vârsta sub 18 ani care iau medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală (cum ar fi anticoagulante) sau au un diagnostic medical ar trebui să consulte un farmacist, un medic naturist sau un alt profesionist medical calificat înainte de a utiliza supimentele.
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving %Daily Value
L-Taurine 1 g (1,000 mg)
†Daily Value not established.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi