Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască din pânză Some By Mi, Real Super Match Pore Care Mask, 20g

Some By Mi
Indisponibil
(3)
Vezi toate recenziile

Some By Mi, Real Super Match Pore Care Mask, 20g, are proprietati antibacteriene, face pielea elastica, netezeste ridurile, îmbunatațeste tenul și are un puternic efect antioxidant, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
20 ml
Brand
Some By Mi
25 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

 

Some By Mi Super Matcha Pore Clean Mask –O noua serie de masti de la marca coreeana Some By Mi, pentru toate ocaziile și pentru orice capricii ale pielii! Mastile sunt vegane, iar baza din tesatura este fabricata din celuloza 100% vegetala. Baza de tesatura a mastilor este foarte subțire, se potrivește perfect și este bogat saturata cu esenta, ceea ce asigura o absorbtie și un efect maxim.

Masca conține extract de ceai verde matcha, care amelioreaza perfect iritarea, are proprietati antibacteriene, face pielea elastica, netezeste ridurile, îmbunatațeste tenul și are un puternic efect antioxidant.

Masca cu extract de ceai matcha curata în profunzime porii de impuritati, elimina excesul de sebum și previne formarea punctelor negre. Ea uniformizeaza tonul și hidrateaza pielea, uniformizeaza relieful. Îngrijeste porii, ajuta la strângerea lor și menține pielea neteda și mata. Controleaza echilibrul lipidic, reduce activitatea glandelor sebacee și reduce grasimea pielii. Și are, de asemenea, un efect antibacterian, calmeaza inflamațiile și previne apariția altora noi, amelioreaza roșeața și nu irita pielea.

Potrivit pentru pielea grasa și sensibila.

Mod de aplicare:

Pe fata curatata, aplicati tonerul pentru a pregati pielea. Scoateti masca din pachet și aplicați-o pe fața, astfel încât să se potriveasca perfect cu fața dvs. Scoateți masca dupa 15-20 de minute. Tapați ușor esenta ramasa pe ten, astfel încât sa fie bine absorbita.

 Ingrediente:

WaterGlycerinPropanediolButylene GlycolCamellia Sinensis Leaf Extract (97Ppm)1,2-HexanediolTheobroma Cacao (Cocoa) Seed ExtractAcrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerTromethamineAllantoinSodium PolyacrylateMelia Azadirachta Leaf ExtractMelia Azadirachta Flower ExtractHydroxyacetophenoneCaprylyl GlycolDipropylene GlycolDipotassium GlycyrrhizatePolyglyceryl-10 LaurateEthylhexylglycerinTocopherolDisodium EDTAFragrance.

 

Recenzii
06.09.2022
Este minunata, hidrateaza si are un miros placut! Recomand
02.09.2022
Îmbunătățește textura tenului, elimină unele defecte, uscăciunea
22.07.2022
masca este faină. mie mi-a plăcut, nu irită pielea
Produse noi