Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască din pânză Some By Mi, Real Vitamin Brightening Care Mask, 20g

Some By Mi
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Some By Mi, Real Vitamin Brightening Care Mask, 20g, are un efect revigorant, îmbunatatește metabolismul celular, uniformizează tonul și textura pielii, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
20 ml
Brand
Some By Mi
25 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Some By Mi, Real Vitamin Brightening Care Mask-O noua serie de masti de la marca coreeana Some By Mi, pentru toate ocaziile și pentru orice capricii ale pielii! Mastile sunt vegane, iar baza din tesatura este fabricata din celuloza 100% vegetala. Baza de tesatura a mastilor este foarte subțire, se potrivește perfect și este bogat saturata cu esenta, ceea ce asigura o absorbtie și un efect maxim.

Masca cu vitaminele C și E are un efect revigorant, îmbunatatește metabolismul celular, uniformizează tonul și textura pielii.

Vitamina C întarește sistemul imunitar, îmbunatatește tonusul pielii și hidrateaza intens. Lumineaza ușor  pielea, elimina roșeața și ajuta în lupta împotriva pigmentarii și semnelor post-acnee.

Vitamina E – vitamina tinereții acționeaza ca un antioxidant, care protejeaza celulele epidermice, elastina si colagenul de distrugere. Un astfel de proces favorabil ajuta la netezirea pielii, la creșterea elasticitatii acesteia.

În plus, alantoina va hidrata profund pielea și va preveni uscarea.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv tenul lipsit de stralucire, pigmentare, post acnee.

Mod de aplicare:

Pe fata curatata, aplicati tonerul pentru a pregati pielea. Scoateti masca din pachet și aplicați-o pe fața, astfel încât să se potriveasca perfect cu fața dvs. Scoateți masca dupa 15-20 de minute. Tapați ușor esenta ramasa pe ten, astfel încât sa fie bine absorbita.

Ingrediente:

WaterGlycerinPropanediolDipropylene GlycolDipotassium GlycyrrhizateAcrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerPolyglyceryl-10 LaurateTromethamineAllantoinButylene GlycolCoptis Japonica Root ExtractSodium PolyacrylateHydroxyacetophenoneCaprylyl GlycolAscorbic Acid (100Pbb)EthylhexylglycerinTocopherolDisodium EDTAFragrance.

 

Recenzii
22.07.2022
optez pentru aplicarea măștilor cel puțin 2 ori pe săptămână, această mască s-a regăsit în lista mea, e super ok, am primit hidratarea necesară tenului
Produse noi