Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască din pânză Some By Mi, Real Hyaluron Hydra Care Mask, 20g

Some By Mi
Indisponibil

Some By Mi, Real Hyaluron Hydra Care Mask, 20g, va ajuta la hidratarea profunda a pielii, va pastra umezeala în interior și va restabili elasticitatea pierduta din cauza deshidratarii pielii, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
20 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Some By Mi
25 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Some By Mi, Real Hyaluron Hydra Care Mask-O noua serie de masti de la marca coreeana Some By Mi, pentru toate ocaziile și pentru orice capricii ale pielii! Mastile sunt vegane, iar baza din tesatura este fabricata din celuloza 100% vegetala. Baza de tesatura a mastilor este foarte subțire, se potrivește perfect și este bogat saturata cu esenta, ceea ce asigura o absorbtie și un efect maxim.

Masca din pânza cu acid hialuronic va ajuta la hidratarea profunda a pielii, va pastra umezeala în interior și va restabili elasticitatea pierduta din cauza deshidratarii pielii.

Betaina participa, de asemenea, la distribuția umiditații în țesuturi și previne evaporarea acesteia, 

Pantenolul hidrateaza, protejeaza, vindeca si calmeaza pielea, deasemenea un complex de componente vegetale ca aloe, ulei de lamâie și portocale etc. vindeca și întaresc pielea.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de aplicare:

Pe fata curatata, aplicati tonerul pentru a pregati pielea. Scoateti masca din pachet și aplicați-o pe fața, astfel încât să se potriveasca perfect cu fața dvs. Scoateți masca dupa 15-20 de minute. Tapați ușor esenta ramasa pe ten, astfel încât sa fie bine absorbita.

Ingrediente:

WaterGlycerinPropanediolDipropylene GlycolBetaineSodium Hyaluronate (25Ppm)Hyaluronic Acid (10Ppm)PanthenolMelia Azadirachta Leaf ExtractMelia Azadirachta Flower ExtractCoccinia Indica Fruit ExtractSolanum Melongena (Eggplant) Fruit ExtractAloe Barbadensis Flower ExtractOcimum Sanctum Leaf ExtractCurcuma Longa (Turmeric) Root ExtractCorallina Officinalis ExtractCitrus Limon (Lemon) Peel OilCitrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel OilPelargonium Graveolens Flower OilRosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf ExtractAmmonium Polyacryloyldimethyl TaurateT-Butyl AlcoholPolyglyceryl-10 LaurateDisodium EDTA1,2-HexanediolCaprylyl GlycolDipotassium GlycyrrhizateHydroxyacetophenoneEthylhexylglycerinTocopherolLimonene.

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi