Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Sambucol, Black Elderberry Syrup, For Kids, Berry Flavor, 120 ml

Indisponibil

Sambucol oferă un puternic suport al sistemului imunitar contribuind la menținerea sănătății voastre și a întregii familii pe tot parcursul anului, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
120 ml
395 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Sambucol, Black Elderberry Syrup, For Kids, Berry Flavor, 120 ml - extractul original de bătrân negru de la Sambucol oferă un puternic suport al sistemului imunitar contribuind la menținerea sănătății voastre și a întregii familii pe tot parcursul anului. Extractul de Sambucol Black Elderberry reprezintă unul dintre cele mai puternice remedii naturale. Sambucol a fost dezvoltat de un virolog de renume internațional și este un extract unic de soc negru care a fost utilizat în cercetarea științifică. Sambucol folosește propria metodă de extracție pentru a asigura calitatea fiecărei porții și un suport imun stabil.

Suplimentul nu conține alcool, gluten, soie, lactate, aromatizatori și conservanți artificiali. 

Mod de administrare: Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani: Se administrează 1 linguriță (5 ml) zilnic. Copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani: Se administrează zilnic 2 lingurițe (10 ml).

Supplement Facts
Serving Size: 2 teaspoons (10 ml)
Servings per Container: 12
  Amount Per Serving % Daily Value for adults and children 4 or more years % Daily Value for children under 4 years of age
Calories 25    
Total Carbohydrates 7 g 2%† **
Sugars 7 g **  
Elderberry Extract (berry) 1.9 g ** **
Vitamin C 65 mg 109%† 162%†
†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. **Daily Value not established.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi