Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Cremă pentru față, Neutrogena, Hydro Boost Aqua-Gel, 50ml

Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Crema pentru fata Neutrogena, Hydro Boost Aqua-Gel, 50ml-reține intens umiditatea în piele și satureaza continuu celulele pielii cu umiditate necesara timp de 24 de ore,cumpara acum din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Tara de origine
Franta
Volum
50 ml
385 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Marca de îngrijire a pielii recomandata de dermatologi Neutrogena® ofera cele mai populare game de înfrumusețare și îngrijire a pielii, produse și comercializate în peste 70 de țări. Produsele acestui brand au câștigat popularitate datorita potențialului științific și medical al companiei.

Umiditatea - este baza pielii sanatoase. Cu toate acestea, factori precum stresul și influențele externe pot usca pielea și îi pot afecta bariera cutanata. Pielea devine aspra și își pierde aspectul sanatos.
Neutrogena Hydro Boost Aqua-Gel este o crema speciala hidratanta cu un complex inovator Hyaluron-Gel-Complex, ce reține intens umiditatea în piele și satureaza continuu celulele pielii cu umiditate necesara timp de 24 de ore. Datorita acesteia pielea devine neteda, vizibil mai plina și mai proaspata. În același timp, bariera pielii este protejata.

Acidul hialuronic din formula acționeaza ca un burete pentru pielea uscata, absorbind apa și facând-o mai elastica și mai neteda pe tot parcursul zilei. Acidul hialuronic este o componenta hidratanta indispensabila a produselor cosmetice de îngrijire a pielii recunoscute de dermatologi. Caracteristicile cheie:

  • Marca recomandata de dermatologi
  • Pe baza de acid hialuronic
  • Ofera hidratare pentru a lasa pielea neteda și supla pe tot parcursul zilei
  • Fara ulei, fara alcool
  • Nu este comedogenica

Mod de utilizare: Dupa curatare si tonifiere se aplica uniform pe fata si gât ca etapa finala de îngrijire a pielii.

Ingrediente: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Dimethiconol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Laureth-7, C12-14 Pareth-12 Polyacrylamide, Dimethicone Crosspolymer, Carbomer, C13-14 Isoparaffin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Methylparaben, Benzoic Acid, Parfum, CI 42090

Recenzii
11.03.2022
У меня очень чувствительная кожа, и дермо порекомендовал мне это средство. Я любил это с самого начала, и это работало очень хорошо, чтобы держать меня увлажненным.
Produse noi