Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-12.8%
NEW

Loțiune facială cu protecție solară, Neutrogena, Urban Protect SPF25 Fluida Viso Idratante, 50ml

Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Lotiunea hidratanta pentru fata Neutrogena® Hydro Boost® SPF 25 stimuleaza hidratarea, pentru a consolida scutul natural al pielii si o protejeaza impotriva poluarii si al riscurilor provocate de UVB & UVA.

Tara de origine
Franta
Volum
50 ml
375 MDL 430 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Marca de îngrijire a pielii recomandata de dermatologi Neutrogena® ofera cele mai populare game de înfrumusețare și îngrijire a pielii, produse și comercializate în peste 70 de țări. Produsele acestui brand au câștigat popularitate datorita potențialului științific și medical al companiei. NEUTROGENA® Hydro Boost® lotiune hidratanta pentru fata cu protectie solara SPF 25. Factorii externi pot deteriora scutul protector al pielii provocand imbatranirea prematura si pierderea din stralucire a tenului.

Lotiunea hidratanta pentru fata Neutrogena® Hydro Boost® SPF 25 stimuleaza hidratarea, pentru a consolida scutul natural al pielii si o protejeaza impotriva poluarii si al riscurilor provocate de UVB & UVA.

  • Formula hidratanta contine acid hialuronic ce pastreaza si intareste scutul protector al pielii zi de zi, astfel incat sa se poata apara in mod activ impotriva agresiunilor zilnice.
  • Helioplex SPF 25 ofera o protectie superioara impotriva UVB si UVA daunatoare, fata de filtrele UV obisnuite.
  • Formula sa contine antioxidanti care ajuta la protejarea pielii impotriva deteriorarii provocate de poluare si la pastrarea stralucirii sale.

Mod de utilizare: Aplicati in fiecare dimineata prin miscari circulare ca ultim pas al rutinei de ingrijire. A se evita contactul cu ochii. Formula sa ultra-usoara si non-grasa o face ideala pentru a fi utilizata ca baza inainte de aplicarea machiajului.

 Ingrediente: Aqua, Glycerin, Homosalate, Caprylyl Methicone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Octocrylene, Sodium Acryloyldimethyltaurate/VP Crosspolymer, Silica, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Steareth-21, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 42090.

Recenzii
08.06.2022
Данный крем с лёгкой, нежирной текстурой, не забивает поры, не оставляет белый след на коже, подойдёт для жирной кожи
11.03.2022
Мне нравится этот продукт. Я чувствую, что это то, что мне нужно в моем уходе за кожей.
Produse noi