Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Loțiune pentru corp Neutrogena, Corpo Fluida Profumato, 400 ml

Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Neutrogena Deep Moisture Body lotion este o lotiune de corp intens hidratanta, cu absorbtie rapida Formula Norvegiana pentru pielea uscata, se absoarbe instantaneu, tripleaza nivelul de hidratare si hraneste intens pielea timp de 48 de ore.

Volum
400 ml
Tara de origine
Franta
265 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Neutrogena® este o marca înregistrata a companiei Johnson & Johnson. Marca de îngrijire a pielii recomandata de dermatologi Neutrogena® ofera cele mai populare game de înfrumusețare și îngrijire a pielii, produse și comercializate în peste 70 de țări. Produsele acestui brand au câștigat popularitate datorita potențialului științific și medical al companiei.

Luând în considerare nevoile pielii hipersensibile, brandul Neutrogena a creat o loțiune specială, pentru a stimula propriile puteri de echilibrare și calmare ale pielii.

Neutrogena Deep Moisture Body lotion este o lotiune de corp intens hidratanta, cu absorbtie rapida Formula Norvegiana pentru pielea uscata, se absoarbe instantaneu, tripleaza nivelul de hidratare si hraneste intens pielea timp de 48 de ore.

Formula norvegiana este bogata în glicerina și nutrienți. De la prima aplicare, te vei simți confortabil, pe masura ce pielea devine moale, neteda și bine hidratata.Nelipicioasa si non-grasa. Creata impreuna cu medicii dermatologi.

Mod de utilizare:Aplicati zilnic pe toata suprafata corpului, preferabil dupa dus sau baie.

Ingrediente:Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Ethylhexylglycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum.

Recenzii
01.06.2022
Foarte bine hidratează, se îmbibă repede și nu este grasă
11.03.2022
Фантастический крем. Концентрированный, небольшого количества достаточно для отличного и длительного увлажнения.
Produse noi