Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Crema pentru mâini Neutrogena, Hydro Boost Hands Gel, 75ml

Indisponibil

Crema pentru mâini Neutrogena, Hydro Boost Hands Gel, 75ml-ofera hidratare de lunga durata,cumpara acum din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Volum
75 ml
Tara de origine
Franta
115 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Marca de îngrijire a pielii recomandata de dermatologi Neutrogena® ofera cele mai populare game de înfrumusețare și îngrijire a pielii, produse și comercializate în peste 70 de țări. Produsele acestui brand au câștigat popularitate datorita potențialului științific și medical al companiei. Crema ultra-hidratanta de mâini aduce o experiența avansata de hidratare și de îngrijire a mâinilor. Are un efect revigorant, iar formula de gel extrem de ușor cu acid hialuronic are capacitatea de a atrage si a retine apa în interiorul epidermei. Ajuta la blocarea umidității în interiorul pielii, unde este eliberata treptat și menține pielea hidratata continuu. Caracteristicile cremei pentru mâini:

  • ofera hidratare de lunga durata,
  • contribuie la menținerea umiditatii naturale,
  • se absoarbe rapid,
  • lasa pielea neteda și moale la atingere,
  • nu lasa senzatie grasa pe piele.

Mod de utilizare: Se aplica pe mâini în cantitate suficienta și se maseaza ușor pâna la absorbția completa a cremei. Se repeta oricând în timpul zilei dupa necesitate.

Ingrediente: Water, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Petrolatum, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Cetearyl Olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Olivate, Fragrance, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Blue 1

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi