Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Folacin 400 mg, 100 tablets

Solgar
Disponibil

Folatul, acidul folic sau metilfolatul, lucrează împreună cu vitamina B12 și vitamina C pentru utilizarea proteinelor, având un rol esențial în formarea hemulului, proteina purtătoare de fier din hemoglobină, fapt pentru care se consideră că acidul folic este implicat în formarea celulelor roșii din sânge.

185 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Folatul, acidul folic sau metilfolatul, lucrează împreună cu vitamina B12 și vitamina C pentru utilizarea proteinelor, având un rol esențial în formarea hemulului, proteina purtătoare de fier din hemoglobină, fapt pentru care se consideră că acidul folic este implicat în formarea celulelor roșii din sânge. O parte din acidul folic este produs de bacteriile intestinale. Acidul folic este esențial pe durata sarcinii, pentru a preveni defectele de tub neural ale fetusului în dezvoltare.

Instrucțiuni de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți,  o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, porumb, grâu, soia, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegani.  

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi