Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, L-Lysine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

L-lysine este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor, cât și pentru producția hormonilor, enzimelor și anticorpilor. Sunt direcționate eforturi de cercetare în ceea ce privește potențialul rol benefic al L-lysine i în prevenirea și tratarea virusului herpetic.

Volum
50 capsule
Brand
Solgar
285 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

L-lysine  este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor, cât și pentru producția hormonilor, enzimelor și anticorpilor. Sunt  direcționate eforturi de cercetare în ceea ce privește potențialul rol benefic al L-lysine i în prevenirea și tratarea virusului herpetic. L-lysine  se găsește în cantități mari în țesuturile musculare. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) sau două (2) capsule vegetale pe zi cu suc sau apă, între mese.  

Ingrediente / capsulă: clorhidrat de L-lizina (forma libera) 500mg, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (stearat de magneziu de origine vegetala).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.  

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi