NEW

Solgar, L-Lysine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

L-lysine este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor, cât și pentru producția hormonilor, enzimelor și anticorpilor. Sunt direcționate eforturi de cercetare în ceea ce privește potențialul rol benefic al L-lysine i în prevenirea și tratarea virusului herpetic.

Volum
50 capsule
Brand
Solgar
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

285 MDL
Anunță când va fi în stoc

L-lysine  este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor, cât și pentru producția hormonilor, enzimelor și anticorpilor. Sunt  direcționate eforturi de cercetare în ceea ce privește potențialul rol benefic al L-lysine i în prevenirea și tratarea virusului herpetic. L-lysine  se găsește în cantități mari în țesuturile musculare. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) sau două (2) capsule vegetale pe zi cu suc sau apă, între mese.  

Ingrediente / capsulă: clorhidrat de L-lizina (forma libera) 500mg, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (stearat de magneziu de origine vegetala).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi