Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Solgar, L-Lysine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Disponibil

Solgar, L-Lysine 500 mg, 50 Veg Caps, este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor, cât și pentru producția hormonilor, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
50 capsule
Brand
Solgar
285 MDL
Adaugă în coș
Descriere

L-lysine  este importantă pentru creșterea și repararea țesuturilor, cât și pentru producția hormonilor, enzimelor și anticorpilor. Sunt  direcționate eforturi de cercetare în ceea ce privește potențialul rol benefic al L-lysine i în prevenirea și tratarea virusului herpetic. L-lysine  se găsește în cantități mari în țesuturile musculare. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) sau două (2) capsule vegetale pe zi cu suc sau apă, între mese.  

Fiecare capsu vegetală asigură: L-lysine  (sub formă de HCL) (în formă liberă) 500mg.

Ingrediente / capsulă: clorhidrat de L-lizina (forma libera) 500mg, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (stearat de magneziu de origine vegetala).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.  

Ambalaj: 50 capsule vegetale

Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Cele mai vândute
Produse noi