Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Fish Oil Concentrate 1000 mg, 60 softgels

Solgar
Disponibil

Concentrat de ulei de pește 1000 mg este o sursă naturală de Omega-3 polinesaturați EPA și DHA sub formă de concentrat de ulei de pește. Grăsimile bune, sau acizii grași Omega-3, așa cum sunt cunoscuți, sunt acizi grași esențiali.

415 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Concentrat de ulei de pește 1000 mg este o sursă naturală de Omega-3 polinesaturați EPA și DHA sub formă de concentrat de ulei de pește.  Grăsimile bune, sau acizii grași Omega-3, așa cum sunt cunoscuți, sunt acizi grași esențiali. Ele sunt numite esențiale deoarece organismul nu este capabil să le facă singur. Uleiul de pește concentrat 1000 mg constă din cele mai importante tipuri de Omega 3 EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Acestea se găsesc în mod obișnuit în peștele gras, cum ar fi sardinele, macroul și somonul. Atât EPA cât și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. Acest produs are un echilibru ideal de substanțe active omega 3 și este distilat molecular pentru a elimina mercurul, oferindu-vă sprijin optim pentru bunăstarea zilnică.

      DHA și EPA contribuie la normal:

  • Funcția creierului;

  • Funcția inimii;

  • Vedere normală.

Ingrediente: Concentrat de ulei de pește care furnizează: acid eicosapentaenoic (EPA), acid docosahexaenoic (DHA), înveliș al capsulei softgel: (gelatină (de la bovine), glicerină vegetală (din ulei de sâmburi de palmier și ulei de cocos)), antioxidant: amestec de tocoferoli naturali (vitamina E).

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi