NEW

Solgar, Fish Oil Concentrate 1000 mg, 60 softgels

Solgar
Indisponibil

Concentrat de ulei de pește 1000 mg este o sursă naturală de Omega-3 polinesaturați EPA și DHA sub formă de concentrat de ulei de pește. Grăsimile bune, sau acizii grași Omega-3, așa cum sunt cunoscuți, sunt acizi grași esențiali.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

415 MDL
Anunță când va fi în stoc

Concentrat de ulei de pește 1000 mg este o sursă naturală de Omega-3 polinesaturați EPA și DHA sub formă de concentrat de ulei de pește.  Grăsimile bune, sau acizii grași Omega-3, așa cum sunt cunoscuți, sunt acizi grași esențiali. Ele sunt numite esențiale deoarece organismul nu este capabil să le facă singur. Uleiul de pește concentrat 1000 mg constă din cele mai importante tipuri de Omega 3 EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Acestea se găsesc în mod obișnuit în peștele gras, cum ar fi sardinele, macroul și somonul. Atât EPA cât și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. Acest produs are un echilibru ideal de substanțe active omega 3 și este distilat molecular pentru a elimina mercurul, oferindu-vă sprijin optim pentru bunăstarea zilnică.

      DHA și EPA contribuie la normal:

  • Funcția creierului;

  • Funcția inimii;

  • Vedere normală.

Ingrediente: Concentrat de ulei de pește care furnizează: acid eicosapentaenoic (EPA), acid docosahexaenoic (DHA), înveliș al capsulei softgel: (gelatină (de la bovine), glicerină vegetală (din ulei de sâmburi de palmier și ulei de cocos)), antioxidant: amestec de tocoferoli naturali (vitamina E).

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi