NEW

Solgar, L-Tyrosine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

Tirozina este o componentă a amino zaharurilor proteice și amino lipidelor, cu roluri importante în organism. Este importantă pentru nutriția creierului deoarece este o precursoare a neurotransmițătorilor dopamină, norepinefrină și epinefrină.

Tara de origine
SUA
Volum
50 capsule
Brand
Solgar
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

400 MDL
Anunță când va fi în stoc

Tirozina este o componentă a amino zaharurilor proteice și amino lipidelor, cu roluri importante în organism. Este importantă pentru nutriția creierului deoarece este o precursoare a neurotransmițătorilor dopamină, norepinefrină și epinefrină. Reprezintă de asemenea o componentă importantă a peptidelor precum enkefalinele, ce au rol de ameliorare a durerii în creier. Este precursoarea unor hormoni precum tiroxina, dar și a catecolestrogenilor (chimicale care sunt atât estrogeni cât și catecolamine) și a principalului pigment uman, melanina. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

Mod de utilizare: Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese.

Ingrediente / capsulă: L-tirozină 500mg;capsulă: (hidroxipropil-metilceluloză); agenți de încărcare (celuloză microcristalină, hidroxipropil celuloză); agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu de origine vegetală, acid stearic vegetal). Nu conține zaharuri, amidon, porumb, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

  • Ambalaj: 50 capsule vegetale
  • Producător: Solgar Inc., SUA.      

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi