Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
NEW

Solgar, L-Tyrosine 500 mg, 50 Veg Caps

Solgar
Disponibil

Tirozina este o componentă a amino zaharurilor proteice și amino lipidelor, cu roluri importante în organism. Este importantă pentru nutriția creierului deoarece este o precursoare a neurotransmițătorilor dopamină, norepinefrină și epinefrină.

Volum
50 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
400 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Tirozina este o componentă a amino zaharurilor proteice și amino lipidelor, cu roluri importante în organism. Este importantă pentru nutriția creierului deoarece este o precursoare a neurotransmițătorilor dopamină, norepinefrină și epinefrină. Reprezintă de asemenea o componentă importantă a peptidelor precum enkefalinele, ce au rol de ameliorare a durerii în creier. Este precursoarea unor hormoni precum tiroxina, dar și a catecolestrogenilor (chimicale care sunt atât estrogeni cât și catecolamine) și a principalului pigment uman, melanina. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

Mod de utilizare: Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese.

Fiecare capsulă vegetală asigură: L-tirozină (în formă liberă) 500mg.

Ingrediente / capsulă: L-tirozină 500mg;capsulă: (hidroxipropil-metilceluloză); agenți de încărcare (celuloză microcristalină, hidroxipropil celuloză); agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu de origine vegetală, acid stearic vegetal). Nu conține zaharuri, amidon, porumb, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Ambalaj: 50 capsule vegetale
Producător: Solgar Inc., SUA.      

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Cele mai vândute
Produse noi