NEW

Solgar, Calcium Magnesium Citrate, 50 Tabs

Solgar
Indisponibil

Solgar, Calcium Magnesium Citrate, 50 Tabs, este foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

255 MDL
Anunță când va fi în stoc

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. Magneziul, împreună cu calciul, este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor. De asemenea, este foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv.

Nu conține zahăr, sare, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

  • Ambalaj: 50 tablete
  • Producător: Solgar Inc., SUA.

 

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi