Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.
NEW

Solgar, Calcium Magnesium Citrate, 50 Tabs

Solgar
Disponibil

Solgar, Calcium Magnesium Citrate, 50 Tabs, este foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
50 tablete
Brand
Solgar
265 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. Magneziul, împreună cu calciul, este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor. De asemenea, este foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tableta pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

O (1) tabletă asigură: Magneziu (sub formă de citrat) 200mg, calciu (sub formă de citrat), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agenti de glazurare (hidroxipropilmetilceluloza, glicerină), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu și acid stearic și stearat de magneziu de origine vegetală), gumă de celuloză, cοlorant (dioxid de titan).

Nu conține zahăr, sare, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegani.

Ambalaj: 50 tablete

Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi