Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Solgar, Chelated Magnesium, 100 Tabs

Solgar
Disponibil

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi.

Volum
100 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
375 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. Magneziul este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor, împreună cu calciul. Este de asemenea foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

 A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

O (1) tabletă asigură: Magneziu (sub formă de bisglicinat) 100mg.

O (1) tabletă conține: magneziu (bisglicinat, oxid), agent de îngroșare (celuloză microcristalină), gumă de celuloză, agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), colorant natural (dioxid de titan).

Ambalaj: 100 tablete Producător: Solgar Inc., SUA .

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Cele mai vândute
Produse noi