Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Solgar, Magnesium Citrate, 60 Tabs

Solgar
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Solgar, Magnesium Citrate, 60 Tabs, este foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
60 tablete
Brand
Solgar
295 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. Magneziul este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor, împreună cu calciul. Este de asemenea foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.   

O (1) tabletă asigură: Magneziu (sub formă de citrat) 200mg, magneziu sub formă de citrat pentru o mai bună absorbție  

O (1) tabletă conține: magneziu (sub formă de citrat de magneziu), agenți de îngroșare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic), gumă de celuloză, agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), agenți de glazurare (hidroxipropilmetil celuloză, glicerină vegetală), colorant natural (dioxid de titan).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Ambalaj: 60 tablete

Producător: Solgar Inc., SUA.

Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablets
Serving Per Container: 30
  Amount Per Serving %DV
Magnesium (as magnesium citrate) 420 mg 100%
DV = Daily Value
Recenzii
12.07.2022
По рекомендации консультанта взяла эту форму магния, так как часто срываюсь, чувствую себя разбитой. Уже через месяц применения я заметила результат и буду продолжать. Спасибо
Cele mai vândute
Produse noi