Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Magnesium Citrate, 60 Tabs

Solgar
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi.

Volum
60 tablete
Brand
Solgar
295 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. Magneziul este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor, împreună cu calciul. Este de asemenea foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv. 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.   

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali.

  • Ambalaj: 60 tablete
  • Producător: Solgar Inc., SUA.

 

Recenzii
12.07.2022
По рекомендации консультанта взяла эту форму магния, так как часто срываюсь, чувствую себя разбитой. Уже через месяц применения я заметила результат и буду продолжать. Спасибо
Produse noi