Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Solgar, Double Strength Omega-3, 30 Softgels

Solgar
Disponibil

Prezinta EPA/DHA în formă foarte potentă și optim pură, cantitate dublă față de nivelul pe care îl găsiți normal în suplimentele cu ulei de pește. Omega-3 ajută la buna funcționare a creierului și ochilor. Ajută la sănătatea inimii, este un suport excelent pentru regimul dvs. zilnic de sanatate. Nu conține zahăr, sare și amidon.

485 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Omega-3 acizi grași polinesaturați, ca trigliceride naturale o metodă unică de procesare permite acizilor grași polinesaturați Omega 3 (EPA și DHA) să fie asigurați în formele lor naturale pentru absorbție și utilizare maxime. Rezultatul este reprezentat de o sursă echilibrată în mod sinergic de acizi grași polinesaturați Omega 3. Capsulele moi Solgar® Omega 3 dublu concentrate cuprind uleiuri din pești de apă rece disponibili în funcție de sezon.  

Acizii grași reprezintă unitățile structurale de bază ale Lipidelor. Lipidele  reprezintă un termen general ce se referă la grăsimile alimentare. Corpul poate sintetiza numeroși acizi grași. Cu toate acestea, grăsimile pe care nu le poate produce în cantități suficiente trebuie obținute din alimentație, iar acestea sunt denumite Acizi Grași Esențiali (AGE).

AGE sunt întâlniți în abundență mai mare în uleiuri de pește și uleiuri din semințe neprelucrate cum ar fi uleiuri din semințe de rapiță, floarea soarelui și șofrănel. Uleiul de in este un ulei excepțional ce conține ambii acizi grași esențiali în cantități apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași Omega 3. Peștii grași de apă dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul și somonul sunt de asemenea bogați în acizi Omega 3 polinesaturați și reprezintă o sursă de suplimente pe bază de ulei de pește. A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară. Deficiențele de astfel de acizi grași au fost asociate dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor degenerative. Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare. Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți  pentru creșterea normală, în special cea a vaselor de sânge și a nervilor. În plus, aceștia mențin aspectul tânăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere.  

Patru (4) capsule moi furnizează:

 

Ulei de Pește de Apă Rece Concentrat

4800 mg

Conține:

 

Acid Eicosapentaenoic (EPA)†

1440 mg

Acid Docosahexaenoic (DHA)†

960 mg

Din Ulei de Pește de Apă Rece Concentrat

NU CONȚINE ZAHĂR, SARE ȘI AMIDON

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, între una (1) și patru (4) capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei.  

 

Precautii

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați orice medicament sau aveți o afecțiune de sanatate, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a lua orice supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizați dacă sigiliul exterior al sticlei lipsește, este rupt sau deteriorat în vreun fel.

Producător: Solgar Inc., SUA.

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Cele mai vândute
Produse noi