-9.9%
NEW

Solgar, Double Strength Omega-3, 30 Softgels

Solgar
Indisponibil

Solgar® Double Strength Omega-3 este variantă de Omega 3 natural cu concentrație mare; grăsimea bună hrănește întregul corp, susținând o inimă sănătoasă.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

437 MDL 485 MDL
Anunță când va fi în stoc

Solgar® Double Strength Omega-3 este variantă de Omega 3 natural cu concentrație mare; grăsimea bună hrănește întregul corp, susținând o inimă sănătoasă. Grăsimile bune sau acizii grași Omega-3, așa cum sunt cunoscuți, sunt acizi grași esențiali. Ei sunt numiți esențiali, deoarece corpul nu este capabil să-i producă singur.

Omega Double Strength constă în cele mai importante tipuri de Omega 3 EPA (Acid Eicosapentaenoic) și DHA (Acid Docosahexaenoic). Acestea se găsesc în mod obișnuit la peștele uleios, cum ar fi sardinele, macroul și somonul. Atât EPA, cât și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii.

Acest produs are un echilibru ideal de omega 3 activi și este distilat molecular pentru a îndepărta mercurul, oferindu-vă un sprijin optim pentru sănătatea zilnică.

DHA și EPA contribuie la :

  • Niveluri de trigliceride 
  • Funcționarea creierului
  • Funcționarea inimii 
  • DHA contribuie la întreținerea vederii

 

 

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi