NEW

Solgar, Prenatal Nutrients, 60 Tablets

Solgar
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Formula proprie unică Solgar® Prenatal Nutrients oferă 100% din valoarea zilnică a majorității vitaminelor și mineralelor esențiale pentru femeile însărcinate și care alăptează.Cerințele nutriționale cresc dramatic în timpul sarcinii și atunci când o femeie alăptează. Obiceiurile bune de alimentație și stil de viață promovează creșterea normală în

Volum
60 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

365 MDL
Anunță când va fi în stoc

Formula proprie unică Solgar® Prenatal Nutrients oferă 100% din valoarea zilnică a majorității vitaminelor și mineralelor esențiale pentru femeile însărcinate și care alăptează.
Cerințele nutriționale cresc dramatic în timpul sarcinii și atunci când o femeie alăptează. Obiceiurile bune de alimentație și stil de viață promovează creșterea normală în greutate la fătul în creștere și influențează pozitiv progresul și rezultatul sarcinii.

Cu toate acestea, mulți nutriționiști recunosc că poate fi dificil pentru o femeie să obțină cantitățile suplimentare necesare de vitamine și minerale esențiale. Ca atare, un supliment prenatal este adesea recomandat pentru a se asigura că atât mama, cât și copilul primesc toți nutrienții necesari pentru o sănătate optimă, cum ar fi acid folic, calciu și fier.

Doar două tablete pe zi oferă o combinație echilibrată de nutrienți, inclusiv:

  • Acidul folic contribuie la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii
  • Calciu și vitamina D care contribuie la dezvoltarea oaselor sănătoase. Este important să luați vitamina D în timpul sarcinii
  • Fierul ajută la menținerea nivelului de energie și la reducerea oboselii și oboselii
  • Vitaminele C și E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Folatul adecvat în dietele sănătoase poate reduce riscul unei femei de a avea un copil cu un defect al creierului sau măduvei spinării

Mod de Utilizare:Ca supliment alimentar pentru adulți, una-două (1-2) comprimate zilnic, de preferință la masă. Nu depășiți instrucțiunile de utilizare.

30.04.2022
Administrez acum aceste vitamine prenatale, îmi Întărește imunitatea, sunt multumita

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi