Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Evening Primrose Oil,500 mg, 30 Softgels

Solgar
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare. Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți pentru creșterea normală, în special cea a vaselor de sânge și a nervilor. În plus, aceștia mențin aspectul tânăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere.

Tara de origine
SUA
Volum
30 capsule
Brand
Solgar
275 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Uleiul de Luminița Nopții Solgar® reprezintă o sursă de Acid Gama Linoleic și Acid Linoleic, un acid gras polinesaturat esențial. Acizii grași reprezintă unitățile structurale de bază ale Lipidelor. Lipide reprezintă un termen general ce se referă la grăsimile alimentare. Corpul poate sintetiza numeroși acizi grași. Cu toate acestea, grăsimile pe care nu le poate produce în cantități suficiente trebuie obținute din alimentație, iar acestea sunt denumite Acizi Grași Esențiali (AGE).

AGE sunt întâlniți în abundență mai mare în uleiuri de pește și uleiuri din semințe neprelucrate cum ar fi uleiuri din semințe de rapiță, floarea soarelui și șofrănel. Uleiul de in este un ulei excepțional ce conține ambii acizi grași esențiali în cantități apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași Omega 3. Peștii grași de apă dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul și somonul sunt de asemenea bogați în acizi Omega 3 polinesaturați și reprezintă o sursă de suplimente pe bază de ulei de pește. A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară. Deficiențele de astfel de acizi grași au fost asociate dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor degenerative.

Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare. Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți  pentru creșterea normală, în special cea a vaselor de sânge și a nervilor. În plus, aceștia mențin aspectul tânăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere.

Cei mai importanți acizi grași includ: Acidul Linoleic, Acidul Alfa Linoleic, Acidul Gama Linoleic (GLA), Acidul Eicosapentanoic (EPA) și Acidul Docosahexanoic (DHA).  

  • A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.
  • Fiecare capsulă moale asigură: Ulei din semințe de Luminița Nopții 500 mg ce asigură: Acid Linoleic  365 mg,  Acid Gama Linoleic (GLA) 42 mg  

Ingrediente / capsulă: ulei (presat la rece) din seminte de Luminita-noptii (Oenothera biennis), ce asigura 365mg LA/acid linoleic si 45mg GLA/acid gamma-linolenic 500mg, capsula: gelatina(din bovin), glicerina vegetala (din uleiuri de palmier și de cocotier).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Contraindicat în caz de afecțiuni neurologice (epilepsie) sau psihice (schizofrenie, manii) majore.  

Ambalaj: 30 capsule moi
Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii
08.02.2024
Îmi place acest supliment.
Produse noi