Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Elizavecca, Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%, 50 ml

Elizavecca
Disponibil
(6)
Vezi toate recenziile

Este un Ser cu Acid Hyaluronic. Ingredientele sale active hrănesc celulele cu umiditate și substanțe nutritive, netezesc ridurile, lucreaza asupra elasticitatii pielii.

Termen de valabilitate
04.2024
Volum
50 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Elizavecca
194 MDL 215 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Elizavecca, Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%- Este un Ser cu Acid Hyaluronic. Ingredientele sale active hrănesc celulele cu umiditate și substanțe nutritive, netezesc ridurile, lucreaza asupra elasticitatii pielii.

Următoarele componente sunt folosite pentru a crea serumul Pore Control Hyaluronic Acid 97%:

  • Acidul hialuronic – este responsabil pentru hidratarea optimă a pielii, vindecă rănile și netezește perfect.
  • Niacinamidă – elimina ușor pigmentarea, aliniază perfect tonul, face pielea mai elastică, îmbunătățește imunitatea locală și protejează împotriva influențelor externe.
  • Adenozina – furnizează celulele cu oxigen, accelerează producerea de colagen natural, netezeste ridurile și previne îmbătrânirea pielii.

Serul Elizavecca are o textura bogata, care are un efect benefic asupra pielii. Este absorbit rapid, fără a lăsa disconfort, nu încarcă porii și nu provoacă iritații.

Cu acest ser, pielea devine hranită, hidratată, perfect netedă și radiantă.

Mod de utilizare:  După curățarea tenului și folosirea unui toner, folosiți 1-2 picături de serum și aplicați uniform pe față și gât. Tamponați ușor pentru o absorbție rapidă.

Recenzii
30.03.2023
Recomand cu siguranta acest ser. Va fi o completare excelentă atât pentru rutina de dimineață, cât și pentru cea de seară. În plus, este minunata pentru aplicarea sub măștile de pinza, făcându-le mai eficiente.
07.09.2022
Отличная комбинация этой сыворотки вместе к кремом Aqua hyaluronic этой же фирмы. Давно пользуюсь очень нравится
02.02.2022
Foarte bună aceasta esență. Hidratează profund și nu lasă senzația de peliculă pe față.
01.02.2022
Acest ser este "top " pentru mine, deocamdată, poate pe parcurs mai dezvălui o astfel de magie pentru tenul meu. Mulțumesc @herb.md, mulțumesc fetelor pentru ajutor, livrare și calitatea serviciilor oferite!
01.02.2022
Este o esenta foarte hidratanta care m-a ajutat foarte rapid sa scap de petele uscate de pe pielea mea. Acidul hialuronic functioneaza foarte bine, insa ar trebui combinata si cu o crema, ca sa funcționeze mai bine. Sticluța aceasta mi-a ajuns pe aproape un an. REcomand.
12.01.2022
foarte buna esenta, dupa ea pielea este moale si foarte placuta
Produse noi