Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Natures Way, Chlorofresh, Chlorophyll Concentrate, 90 Softgels

Nature’s Way
Indisponibil

Natures Way, Chlorofresh, Chlorophyll Concentrate, 90 Softgels- Clorofila este utilizată ca aditiv alimentar în formă lichidă și sub formă de capsule. Clorofila este utilizată pentru funcționarea normală și întărirea sistemului hematopoietic, participă la sinteza celulelor sanguine.

447 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Natures Way, Chlorofresh, Chlorophyll Concentrate, 90 Softgels- Clorofila este utilizată ca aditiv alimentar în formă lichidă și sub formă de capsule. Clorofila este utilizată pentru funcționarea normală și întărirea sistemului hematopoietic, participă la sinteza celulelor sanguine, îmbunătățește starea tuturor tipurilor de înfometare de oxigen a celulelor (anemie, hipoxie). De asemenea, promovează regenerarea țesuturilor, vindecarea rănilor, eliminarea toxinelor din celule și organe (curățarea ficatului).

Clorofila este un imunomodulator, luptă împotriva diferitelor tipuri de bacterii, ciuperci, viruși. Servește ca o prevenire a cancerului. Clorofila păstrează microflora intestinală, promovează activitatea enzimatică. Clorofila are un efect pozitiv asupra sistemului endocrin, întărește organismul în diferite boli.

Modul de administrare:Adulții și copii de 12 ani și mai mari - 2 capsule de 1-2 ori pe zi. Este permis maxim de 6 capsule pe zi. Copii sub 12 ani - consultați un medic înainte de utilizare.

Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerină, ceară de albine, apă, lecitină.

Supplement Facts
Serving Size: 2 Softgels
Serving Per Container: 45
  Amount Per Serving % Daily Value
Calories 10  
Total Fat <1 g 1%†
Copper (from Chlorophyllin copper complex) 4.5 mg 500%
Sodium 10 mg <1%
Chlorophyllin (from Chlorophyllin copper complex from White Mulberry leaf) 100 mg **
†Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
**Daily Value not established.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi