Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Patchuri din hidrogel , Petitfee Gold Hydrogel Eye Patch, 60 buc

Petitfee
Disponibil
(5)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold Hydrogel Eye Patch, 60 buc conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație de fermitate, calmare și strălucire. Este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
60 buc.
Brand
Petitfee
245 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Petitfee Gold Hydrogel Eye Patch, 60 buc  conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație de fermitate, calmare și strălucire. Este recomandat pentru toate tipurile de piele. Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii sunt: aur 24k, ginseng (5,000ppm), extract din cuib de pasăre, colagen și apă de trandafiri.

Printre beneficiile aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor.

Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: 

  1. După curățarea tenului și îndepărtarea machiajului, cu ajutorul spatulei scoateți cate o mască și aplicați-o sub ochi.
  2. Se lasă să acționeze aproximativ 30 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.
Recenzii
04.01.2023
Le ador!!! Văd efectul pozitiv și le folosesc zilnic!!!
01.09.2022
Le folosesc zilnic dimineața, uneori folosesc și altele. Îmi plac, hidratează zona de sub ochi
31.08.2022
Sunt efective!! Le folosesc zilnic și imi place efectul!
07.07.2022
Работающие, хорошие патчи
30.05.2022
Cel mai bun brand! Am încercat toate patch-urile brand-ului și mereu mulțumită de rezultat, acestea sunt minunate, efect pronunțat, patch-uri comode și plăcute la atingere și arată foarte bine, sigur revin după suplinirea stocului la Herb!
Produse noi