Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască facială din hidrogel Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack, 32gr

Petitfee
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack este o mască de față din hidrogel ceconferă pielii hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație de fermitate, calmare și strălucire.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
33 ml
Brand
Petitfee
55 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack este o mască de față din hidrogel ceconferă pielii hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație de fermitate, calmare și strălucire. Este recomandată pentru toate tipurile de piele.

Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii sunt: 

Aurginsengaloe, extract din cuib de pasărecolagen și apă de trandafir. Printre beneficiile aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Datorită faptului că masca este sub forma unui hidrogel, ingredientele benefice active sunt absorbite mai rapid și mai eficient în piele. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: Se folosește după curățarea tenului și îndepărtarea machiajului.Pentru aplicare, se dezlipește întâi partea detașabilă transparentă de pe spatele măștii.Se lasă să acționeze aproximativ 15-20 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.

Recenzii
07.07.2022
Хорошая гидрогелевая маска. Обеспечивает отличное увлажнение
Produse noi