-9.1%
NEW

Mască facială din hidrogel Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack, 32gr

Petitfee
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack este o mască de față din hidrogel ceconferă pielii hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație de fermitate, calmare și strălucire.

Volum
33 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Petitfee
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

50 MDL 55 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Petitfee Gold Hydrogel Mask Pack este o mască de față din hidrogel ceconferă pielii hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație de fermitate, calmare și strălucire. Este recomandată pentru toate tipurile de piele.

Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii sunt: 

Aurginsengaloe, extract din cuib de pasărecolagen și apă de trandafir. Printre beneficiile aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Datorită faptului că masca este sub forma unui hidrogel, ingredientele benefice active sunt absorbite mai rapid și mai eficient în piele. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: Se folosește după curățarea tenului și îndepărtarea machiajului.Pentru aplicare, se dezlipește întâi partea detașabilă transparentă de pe spatele măștii.Se lasă să acționeze aproximativ 15-20 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.

07.07.2022
Хорошая гидрогелевая маска. Обеспечивает отличное увлажнение

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi